Blogger things

Typische vragen aan een blogger

Ik blog nu een maand of 7. Bloggen is voor mij een belangrijk onderdeel geworden in mijn dagelijks leven. Op de blog van Anne en op de blog van Iris. Dit was voor mij zo herkenbaar, ook ik krijg zo nu en dan ook vragen van mijn lezers. Dit artikel is geschreven met een knipoog 😉

♥  HOE IS HET MET JE BLOG?

Ja, prima! Ik vind het zo leuk wanneer mensen vragen hoe het gaat met mijn blog. Het idee dat mensen mij associëren met mijn blog, is zo fijn!

♥  ‘OH DAT IS MAKKELIJK EEN BEETJE VERHAALTJES SCHRIJVEN’.

Blijkbaar weet jij niet wat bloggen inhoud.. Ik ben soms een dag bezig met één ARTIKEL. Er komt zoveel meer bij kijken. Soms moet je op onderzoek uit of ben je zo twee uur bezig met het nemen van foto’s. Bloggen gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn!

♥  WAAROM BLOG JE EIGENLIJK?

Wat een rare vraag! Super simpel geantwoord: Ik vind het leuk! Ohh en het is mijn hobby en ik ben een stuk creatiever geworden sinds ik mijzelf een blogger mag noemen. Het is een belangrijk onderdeel geworden in mijn dagelijks leven.

♥  BEDENK JE ELKE DAG WAT NIEUWS?

Euhm ja, bijna elke dag. Ik moest wel lachen toen ik de vraag kreeg: ‘Weet je dan wel eens een dag niks?’ Het komt wel eens voor ja. Maar doordat ik vooruit werk heb jij niet het idee dat ik inspiratieloos ben. Ik werk met een planner en mijn planner is gevuld tot het einde van de maand. Artikelen schrijven en bewerken gebeurt maar een paar dagen vooruit. Zo staan vandaag de artikelen van donderdag en vrijdag ingepland.

♥  JE KRIJGT TOCH ALLES GRATIS?

Nee, zo werkt dat niet! Ik review producten die ik deels zelf heb gekocht. Wanneer ik een artikelen kregen heb, staat dit onderaan het blogartikel. Staat het er niet dan heb ik het toch echt zelf betaald.

♥  HEB JE NOG PRODUCTEN DIE JE NIET MEER WILT HEBBEN?

Nee, gewoon nee! Ik vind niet dat je dit überhaupt mag vragen. Wanneer ik producten heb die ik niet meer wil, verschijnt er een winactie of ik geef het aan vriendinnen/familie. Zo simpel is het!

♥  ZET JE DAN ECHT JE HELE LEVEN ONLINE?

Ik zet de dingen online die mij blij maken of die mij een fijn weekend hebben bezorgd. Dat ik heb geschreven over mijn verleden en mijn ziekte; dat is mijn keus en ik sta daar 100% achter. Ik vind/vond dat ik ten alle tijden eerlijk moet zijn. Tijdens mijn vakantie in Griekenland dacht ik echt: ‘Hoe ga ik dit doen?’ ‘Ik draag nu een pruik met kort haar, hoe verwerk ik dat zonder dat er vragen komen?’ Toen dat door mijn hoofd speelde, heb ik heel eerlijk gezegd alleen maar gedacht: ‘Hoe ga ik dit oplossen?’

♥  VERDIEN JE ER DAN NOG WAT MEE?

Nee, voorlopig nog niet. Maar het creëren van een leuke hobby, waar ik elke dag van geniet, gaat toch boven het verdienen van geld? Ik schrijf reviews over producten en die producten ontvang ik of koop ik zelf. Ik verdien er dus 0,0% mee en loop er soms verlies op 🙂

Natuurlijk beantwoord ik alle vragen met liefde! Dus als je een vraag hebt mag je mij altijd mailen of mij via social media proberen te bereiken!

Welke typische bloggersvraag heb jij wel eens gehad?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marjolein
  23 oktober 2015 at 23:36

  Ontdek je site net; ziet er leuk uit. Ga eens verder kijken 🙂
  Marjolein blogde onlangs over: Ik zeg het jeMy Profile

  • Reply
   Beaudine
   23 oktober 2015 at 23:38

   Veel leesplezier ?

 • Reply
  Judith
  25 oktober 2015 at 20:19

  Jaaaa heel herkenbaar! xo

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge