Tony’s Chocolonely Popcorn met discodip en coffe crunch

tony's chocolonely

In een vorig artikel had ik het over de eerste keer Tony’s Chocolonely. Sindsdien ben ik echt een blij dat ik het ooit geproefd heb! En daarom is het aan mij weer te taak om lekker Tony’s Chocolonely te mogen proeven! YES! Vandaag ga ik de Popcorn met discodip en coffee crunch proeven! Ik heb er zin in!

tony's chocolonely tony's chocolonely Ik begin met de Tony’s Chocolonely popcorn en discodip! Dit is een favoriet uit de limited editions van 2015! Hij blijft dus nog wel eventjes! Maar laten we het nu even over de smaak hebben: De smaak van deze reep is zoet, luchtig door de popcorn en knapperig door de discodip. Het smaakt heel erg naar van die chocoladerepen met gepofte rijst. Hij is echt onwijs lekker, een perfecte combi. Houd jij dus van zoete chocolade dan raad ik je deze reep echt aan!

tony's chocolonely tony's chocolonely

Als ik zo kijk naar de reep zie ik geen crunch? Dan nu de Tony’s Chocolonely met coffee en crunch. Als ik zo kijk naar de reep zie ik geen crunch? Deze reep is zacht van structuur. Hmm, ik vind hem yummy! Hij is zacht en vol van smaak, zoet maar niet te zoet en hij heeft een goede crunch! Ja echt een er zit crunch in! De reep heeft eerst een zachte smaak, daarna een lekkere stevige crunch met als gevolg een volle, pure koffiesmaak die een tijd in je mond blijft hangen.

De repen heb ik gekocht bij de Jamin. Hier kostte ze €3,50. Niet heel goedkoop, maar Tony’s chocolonely chocolade is gewoon hemels dus ik vind het die €3,50 echt wel waard!

Liefs, Beaudine

Deze artikelen al gelezen?

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge