Persoonlijk

Update – Tijd voor een nieuwe Beaudine

Jaaa, vandaag is het tijd voor iets super gaafs! Iets cools. Iets waarvoor ik mega enthousiast ben. Samen met mama heb ik morgen een afspraak bij de kapper! Het is namelijk tijd voor een nieuwe Beaudine!

Morgen heb ik samen met mijn moeder een afspraak bij de kapper in het AMC (een ziekenhuis in Amsterdam). Bij deze kapper kan je niet alleen je haar knippen, maar ze zijn ook gespecialiseerd in pruiken. Tijd dus voor een nieuwe Beaudine en dus tijd voor een nieuwe pruik.

Ik heb altijd lang haar gehad. Wanneer een meisje afscheid moet nemen van haar haar is dat een ramp en wil je niks liever dan je lange blonde/bruine lokken. Dat wilde ik ook! En het liefste krullen! In december 2014 kreeg ik een pruik van 538! Hij was lang, vol en ik kon er alles meedoen wat ik wilde. Tot januari, hij was stroef, er kwamen klitten in en ik liep eigenlijk elke dag met een borstel in mijn hand. Ik liep alleen nog maarmet mijnkorte haren rond. Dit was niet wat ik wilde en dus was het tijd voor een bezoekje aan de kapper. Begin 2015 ging ik lang en kreeg ik het verlossende woord: ik kreeg een nieuwe en deze werd terug gestuurd. Ik moest alleen wel een andere soort product gebruiken: L’anza healing oil. Nu ik dat gebruik is mijn haar een stuk beter geworden! En had ik na de zomer deze lange pruik vaak op!

Ik dwaal een beetje af geloof ik!
Het is dus tijd voor een nieuwe ik! Ik ga dus morgen samen met mijn moeder een nieuwe pruik uitkiezen. Wat ik altijd doe is toch wel een beetje rondneuzen wat ik zou willen: ga ik weer voor lang, welke kleur en welk model? Dit zijn vragen waarmee ik al een tijdje rondloop. Ik heb aan verschillende lieve mensen al gevraagd welke haarstyle zij leuk vinden en dus ben ik lekker wezen rondneuzen op Pinterest!
Ik ben vooral opzoek gegaan naar de ‘lob’ (een lange bob), in de kleur donkerbruin en met een iets op wat slag!

‘Maar verdwijnen nu je lange lokken?’
NEEE, geen denken aan. Ik ben opzoek naar een nieuwe pruik, een nieuwe look. Maar van deze oude pruik gaat wel een stukje af. Ook ik moet gewoon naar de kapper toe :). Ik ben heel benieuwd naar mijn nieuwe pruik/look en natuurlijk zal ik hierover een uitgebreid artikel schrijven!

Heb jij nog ideeen voor een haarstyle, geef dit dan uitereraard door in een reactie. Morgen laat ik alle foto’s namelijk zien aan de kapper!

Helaas, had ik ook gehoopt dat er vandaag een artikel online kwam over mijn haar. Jammer genoeg houdt de kapper mij en jullie nog even een tijdje inspanning! 5 Februari heb ik weer een afspraak en dan heeft ze de pruiken wel klaar liggen. Voor nu is het aftellen geblazen!

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Mariska
  21 januari 2016 at 20:01

  Jaaa de lange bob! Ik ben groot voorstander 😀 Ben super benieuwd naar hoe je er uiteindelijk uitziet, verslag en foto’s!

  • Reply
   Beaudine
   21 januari 2016 at 20:07

   ja, ik ben ook onwijs enthousiast over de lange bob! Ik kan niet wachten tot morgen haha!

 • Reply
  Kelly
  21 januari 2016 at 21:08

  Ohh zo leuk! Spannend, ben benieuwd naar het resultaat!
  Kelly blogde onlangs over: 365 days| #20 gezelligMy Profile

  • Reply
   Beaudine
   21 januari 2016 at 22:12

   Hihi! Ik kan ook echt niet wachten :$

 • Reply
  Reshma
  22 januari 2016 at 00:51

  Spannend! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat!
  Reshma blogde onlangs over: ZIAJA GOAT’S MILK LIJN |DAY, NIGHT & EYE CREAM REVIEWMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge