Interieur

The magic kitchen

Het is tijd voor de keuken! Afgelopen vrijdag hadden wij een ‘meetdag’. Ik laat daarom ook foto’s zien van hoe de keuken eruit ziet!

Het is niet slim gedaan eigenlijk. Afgelopen vrijdag hadden wij een ‘meetdag’ voor onze woning. Toen ik de keuken op ging meten bleek dat we maar 1.10 meter hadden rechts van de keuken. Dit houdt in dat er geen koelkast en fornuis naast elkaar kan staan. Links van de keuken blijkt dat wij 10 cm van het raam staan. Daar is dus de 10 cm heen die we rechts nodig hadden. We hadden eigenlijk een vaatwasser gekregen, maar die kunnen wij dus niet kwijt.

Maar het mag de pret niet drukken! Het keukenblok is crème wit en het blad is donkerbruin. Persoonlijk vind ik het een top combinatie! Wat we nu gaan doen is links van het keukenblok het fornuis neerzetten (we houden dan nog 40cm over) en dan tegen de wand, helaas heb ik hier geen foto van, de koelkast. Geen vaatwasser dus, maar dat vind ik geen probleem! Het was alleen mooi meegenomen.

Mijn keuken zou mijn keuken niet zijn als ik niet mij trots kon laten zien. Het muurtje wat ik groen getekend heb, komt mijn Blond Amsterdam collectie te staan. Hoe en wat? Ik weet het echt nog niet. Maar er komt een kast, dat is één ding wat zeker is. Verder zal er in de keuken dus een heleboel kleur aanwezig zijn, daarom wil ik de rest strak houden. De keuken is namelijk ook een onderdeel van de woonkamer en die is ook vrij strak.

De kernwoorden: Strak // Kleurrijk // Blond // Rust // Plezier

Wat vinden jullie YES or NO?

Lots of love,
Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Jessica J.
  16 februari 2017 at 11:31

  Een vaatwasser hebben wij ook niet – en dat vind ik totaal niet erg. Alleen wél jammer dat onze gootsteen redelijk klein is. Ik was graag af in de ene helft (warm water) en vul de andere helft dan met koud water om de spullen af te spoelen, maar de tweede helft is zó klein dat dat in ons appartement niet kan. Jammer, maar helaas!
  Jessica J. blogde onlangs over: Verkouden? Kleenex helpt!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge