Verzorging

The Body Shop Raspberry Bodybutter

Als je aan mij vraagt wat is je favoriete product wat betreft bodybutters. Zal ik heel lang moeten nadenken. Ik heb al een aantal bodybutters/body lotions gehad en zou niet weten welk product ik het fijnst vind. Ik kwam laatst bij The Body Shop een bodybutter tegen die ik niet kon laten liggen. Namelijk de bodybutter met raspberry geur! Ik ga je laten zien waarom ik nu zo fan ben van deze bodybutter.

De producten
De raspberry lijn van The Body Shop bestaat uit: en Bodybutter, een Eau de Toilette, een Shower Gel, een Body Scrub en een Bodylotion!

De bodybutter
De geur is -uiteraard- framboos: een zoete, fruitige geur van frambozen. Een beetje fruitella achtig. De Body Butter bevat frambozenpitolie van frambozen die zo vroeg mogelijk zijn geoogst zodat de antioxidanten (antioxidanten peppen de huid op ) behouden blijven.
De structuur van de bodybutter is (zoals de meeste bodybutters van the body shop) dik en romig.

bodybutter alleen

De ingrediënten

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Ceteareth-20, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Steareth-2, Bertholletia Excelsa Seed Oil , Parfum/Fragrance, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Linalool, Citric Acid, CI 14700/Red 4, CI 17200/Red 33.

Zoals je kan zien zitten in deze bodybutter Community Fair Trade-Sheaboter en -Cacaovbboter. Dit houdt in dat de butter verzorgend en verzachtend werkt en je huid beschermt tegen het droog worden van je huid.

PicMonkey Collage

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nadat ik de bodybutter heb gebruikt ruik ik de frisse frambozen. Mijn huid voelt de rest van de dag heerlijk soepel aan, alleen de geur is na 2 uur al bijna weg.

De body butter kost €16,00. Maar let op het is een limited edition!

Ben jij al bekend met de frambozenlijn van The Body Shop?
En is deze collectie iets voor jou?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge