Persoonlijk

Tag | Project Positief

Ik zag deze tag voorbij komen. Ik vind tags echt heel leuk om in te vullen! Het zijn 8 positieve vragen die ik voor jullie ga beantwoorden.

 Wat is je favoriete quote en waarom?
ik vind quotes geweldig. Mijn quoteboekje heb ik niet voor niks gemaakt. Als ik een quote voorbij zie komen schrijf ik die op zodat ik ze regelmatig kan lezen! Mijn favoriete quote op dit moment is:

Enjoy the little things in your life!

Waarom? Nou eigenlijk kan ik onwijs genieten van kleine geluksmomenten en ik vind dat je er van moet genieten! Dus geniet van de kleine dingen!

Welke dromen zou je in je leven willen realiseren? Yes we can!
Ik heb er eigenlijk 2.. Ik zou heel graag naar Nieuw-Zeeland willen en daar mijn familie op willen zoeken.
En het huisje, boompje, beestje verhaal. Ik wil dolgraag trouwen met Dylan, samen een huisje kopen en samen een gezin creëren. Ik hoop echt ooit dat ze uitkomen!

Wat betekent geluk voor jou?
Voor mij is geluk; liefde, elke dag lachen en een thuis hebben. Ik voel me zo gelukkig als mijn lieve vriend weer thuis komt. En we vertellen hoe onze dag is. Daarna lachen om kleine dingen. Ja bij hem voel ik me thuis 🙂

Wie kan jou ontzettend blij maken?
Dit is niet moeilijk ik denk dat dat echt Dylan is. Stel ik heb een ontzettende rotdag, zijn knuffels zijn goud waard. Een kus en knuffel en ik kan weer lachen. Ook stoeien we af en toe en kunnen we echt in een deuk liggen! Ook Nola kan mij onwijs blij maken! Haar acties, lach en gespring kan ik onwijs lachen. Als ik buikpijn heb merkt ze dat en komt ze even bij me liggen. Nola is mijn allerallerbeste vriendin!

Bezorgservice voor Nola! Ik heb door mijn werk gewoon niet veel tijd voor haar. Ze kan bij mijn vriend niet alleen thuis zijn. Dan blaft ze alles bij elkaar. Eigenlijk best logisch je ziet je baasje 1x in de week en dan gaat ze ook nog een weg? Hallo dat zou ik ook niet willen! Ik plan dus al mijn uitstapjes om haar heen. Maandag staat 100% in het teken van haar. Als het mooi weer wandelen we een groot stuk. En boodschapjes doen? Dan zet ik haar gewoon in mijn fietsmand en laat ik haar buiten de supermarkt even wachten.∇

Voor wat mogen we jou wakker maken?
Bloemkool met gekookte aardappelen en gehaktbal van oma! Jaaaa!! Heb er gelijk weer zin.

∇ Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Hahaha! Van het weekend… Inhoud ga ik niet op in maar, de tranen liepen over mijn wangen!

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Ik heb ondanks veel gemopper op de opleiding mijn diploma onderwijsassistente gehaald. Mijn proeve van bekwaamheid werd niet goed gekeurd. Ik had gewoon geen goede band met mijn SLB’er… Zelf een beetje water bij de wijn gegooid. En Voliá Diplomaatje binnen!

Welke boodschap zou je anderen willen meegeven?
Geniet van dag tot dag! Heb vertrouwen in jezelf! Je bent goed zoals je bent! Believe me!♥

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge