Persoonlijk

Ik loop stage bij Something new Fashion

Zoals ik al eerder vertelde, zit ik op dit moment zonder werk. Ik begon met solliciteren en heb al een aantal sollicitatiegesprekken gehad. Helaas word ik tot op de dag van vandaag nog steeds afgewezen. Ik ben nog altijd druk aan het solliciteren, maar toen ik een avondje op www.indeed.nl zat viel mij oog spontaan op een functie als Visual content & Design bij Something New Fashion. Dit sprak mij onwijs aan en daarom heb ik gesolliciteerd.

Ik ben natuurlijk erg actief op www.happinessbybeaudine.nl, ik weet de basis van WordPress en Photoshop. De puntjes op de i? Die weet ik helaas nog niet. In de vacature stond onder andere dat ik gek moest zijn op musthaves en ik moest een social media freak zijn (wie mij volgt op mijn social media, weet dat ik niet zonder kan haha!) Ik vond dat de vacature goed bij mij paste en daarom heb gesolliciteerd. Donderdag 21 januari was het zover, ik had mijn ‘sollicitatie’.

Something New Fashion, de naam zegt het al! Zoek je iets nieuws voor een leuk feestje? Of wil je graag fashionable de dag door komen? Something New Fashion haar missie is om vrouwen in Nederland te voorzien van items die iets nieuws en iets “fresh” toevoegen aan je garderobe, maar tevens makkelijk met elkaar te combineren zijn. Alle items zijn nauwkeurig uitgekozen en kunnen gemakkelijk worden gemixt in diverse stijlen en seizoenen.

SomethingNewFashion

Natuurlijk was ik een tikkeltje zenuwachtig, er gingen allerlei vragen door mijn hoofd: ‘wist ik genoeg af van Photoshop en InDesign?’ ‘Kan ik genoeg laten zien dat ik een gevoel heb voor trends en fashion?’ , ‘Kan ik wel goed genoeg fotograferen?’. Allemaal vragen die misschien wel logisch zijn bij en sollicitatiegesprek. Toen ik daar aankwam en samen met Anaïta het gesprek begon, voelde het zo goed. Ik heb haar eerlijk verteld dat de basis wist van Photoshop, InDesign, fotografie en WordPress. Het was zo gezellig en leuk gesprek. Na twee uur waren alle vragen en verwachtingen doorgesproken en had ik mijzelf al bedacht dat ik weer minstens een week moest wachten. Geloof me je bent zenuwachtig voor je gesprek, maar die dagen die je moet wachten zijn nog erger!

Ik dronk mijn koffie op en we maakten een einde aan het fijne en gezellig gesprek. Toen kwam er alleen iets wat ik nooit had verwacht! Anaïta vertelde mij dat ze graag met mij samen wilde werken en maandag 25 januari had ik mijn eerste dag.

SomethingNewFashion

25 Januari was al snel aangebroken, zenuwachtig was ik niet. Ik had er vooral veel zin in! Ze had een fotoshoot vanwege de nieuwe collecties (wat een mooie collectie trouwens) en ik maakte backstages foto’s als sneak peek van de nieuwe collecties. Thuis ging ik direct aan de slag en was het tijd voor het bewerken van de foto’s! Ik heb zin in volgende week, ik zou elke dag wel stage willen lopen. Zo verschrikkelijk erg had ik het naar mijn zin!

Ik ga ervaring opdoen en dat ga ik doen bij Something New Fashion

Volg SNF via de onderstaande link!
Instagram
Facebook
Pinterest
Twitter

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marjoleinee
  27 januari 2016 at 16:58

  Echt fijn dat je het zo naar je zin hebt! Hoop dat je er nog lang mag blijven 🙂

 • Reply
  Mariska
  27 januari 2016 at 20:07

  Echt heel gaaf! Ik zou hier zelf ook heel enthousiast over zijn! Gefeliciteerd 😀
  Mariska blogde onlangs over: Anastasia Beverly Hills Glow Kit | That Glow reviewMy Profile

 • Reply
  Kelly
  28 januari 2016 at 00:31

  Wauw wat gaaf! Ook dat je het er zo naar je zin hebt 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge