Blogger things

Spam je blog #2 herfst editie

Ik vind het heerlijk om op blogs rond te snuffelen. Laat mij en de lezers weten waarom wij ook allemaal eens een kijkje op jouw blog moeten nemen. Spam je blog en wie weet volg ik je binnenkort of laat ik reacties achter op je blog!

Vertel waar jou blog over gaat zodat andere er een kijkje op kunnen nemen. Natuurlijk bekijk ik zelf ook alle blogs, ik ben namelijk heel nieuwsgierig naar jullie blogs! In de reactie mag je de url toevoegen! Let op! Dit mag alleen in de ‘spam je blog’ posts! En waarschijnlijk ontdek je zelf ook nog een paar nieuwe blogs!

Dus, kom maar op met jullie reacties en blog!

Mijn blog kan je volgen op:
Bloglovin
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Snapchat : beaaudiinee

HEB JIJ NOG LEUKE IDEEËN VOOR ARTIKELS? OF VRAGEN DIE  JE GRAAG BEANTWOORD WILT HEBBEN? ZET DAT IN JE COMMENT ERBIJ EN WIE WEET KAN IK HIER WEL IETS MEE!

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Lesley
  30 november 2015 at 13:37

  Wat leuk dat we vandaag mogen spammen! Ik ben Lesley en ik blog op http://www.mylittlehappiness.nl. Daar blog ik over van alles! Voornamelijk over dingen waar ik blij van word en dingen die ik meemaak! Met mijn blog hoop ik mensen een glimlach op het gezicht te geven! Ik ben daarnaast ook actief op instagram: https://www.instagram.com/my_little_happiness/ en zou het leuk vinden als je een kijkje kwam nemen op mijn blog!
  Lesley blogde onlangs over: LUSH unboxing XXL !My Profile

 • Reply
  Tirza
  30 november 2015 at 13:47

  Hoi,
  Wat heb jij ook een ontzettend leuke blog en wat leuk dat je dit doet! 🙂
  Mijn blog is: lifeoftirza.weebly.com ik ben een maandje geleden gestart met een fotografie blog waar ik mijn foto’s deel en daar wat bij vertel. Ik ben dus net begonnen en ik hoop dat ik over een tijdje er nog meer op kan delen. Voorlopig elke woensdag een nieuwe fotografie blog!
  Ik hoop jullie te zien op mijn blog!
  Liefs, Tirza

 • Reply
  Jana
  30 november 2015 at 14:04

  Leuk zeg! Ik ben Jana en ik heb een Belgische beautyblog lesjolies.be waar ik schrijf over zowel budgetproducten als high-end beauty! Af en toe schrijf ik ook wel eens wat persoonlijkere posts of over fashion!
  Jana blogde onlangs over: Yves Rocher Quelques Notes d’AmourMy Profile

 • Reply
  Fleur
  30 november 2015 at 14:20

  Normaal doe ik er niet zo aan mee, maar omdat ik zo enthousiast ben over mijn laatste artikel, maak ik er even een uitzondering voor!

  Op La Bella Fleur plaats ik minimaal 3 keer per week een nieuw blogje over iets dat mij op dat moment bezig houd. Zo heb ik vandaag een blogje online gezet over Racoon waar ik afgelopen zaterdag ben geweest. Naast het feit dat ik de muziek van Racoon ontzettend tof vind, vond ik ook de verschillende leeftijden en daarmee de uitgebreide doelgroep die deze band bereikt heel tof. Daar, maar uiteraard ook over het concert zelf, besloot ik een blogje over te schrijven. We bekijken een concert tenslotte niet allemaal door een verrekijker toch?

  Daarnaast ben ik natuurlijk ook te volgen via social media. Twitter en Insta is afgeschermd, maar schroom je niet, ik ben niet zo moeilijk!
  Blog: http://www.labellafleur.nl
  Twitter: http://www.twitter.com/labellafleur
  Facebook: http://www.facebook.com/labellafleurnl
  Instagram: http://www.instagram.com/labellafleur
  Snapchat: Yeahfleur

  Ik ga even de andere blogs en jouw blog lezen:).

 • Reply
  Marit
  30 november 2015 at 14:28

  Leuk! Ik ben Marit en mijn blog heet (Extra) Ordinary beauty. Ik post over zowel beauty als fashion en tegenwoordig is fitness ook niet meer weg te denken. Elke maandag vind je een update over mijn Personal body plan journey en de overige posts gaan over bijvoorbeeld een make-up product, een nieuwe trend, een makeuplook .. Super leuk als je een kijkje wilt nemen!
  Marit blogde onlangs over: PBP Update 7: de tweede meting!My Profile

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  30 november 2015 at 14:41

  Leuk dat we even mogen spammen. Mijn naam is Lindsey Beljaars en ik blog op http://www.lindseybeljaars.nl Hier komt iedere werkdag om 06:00uur een nieuw artikel online. Deze artikelen zijn voornamelijk beautygerelateerd, maar zo nu en dan komt er ook een outfitpost voorbij of vul ik een leuke TAG in. Ben jij benieuwd? Kom dan zeker even kijken. Liefs Lindsey
  Lindsey Beljaars blogde onlangs over: Maxfactor False Lash Effect MascaraMy Profile

 • Reply
  Claudia
  30 november 2015 at 14:47

  Wat leuk! Dan kom ik hier mijn foodblog http://www.claudindewolken.nl even spammen! Als je gemakkelijke, maar toch originele anders dan anders recepten zoekt ben je bij mij aan het goede adres!

 • Reply
  Marguerita
  30 november 2015 at 15:06

  Wat leuk! Ik ben gaan bloggen naar aanleiding van mijn hobby om mee te doen aan prijsvragen en winacties. Tegenwoordig plaats ik zelf ook winacties 🙂 Daarnaast schrijf ik over allerlei leuke dingen voor mama’s of kinderen, vooral reviews vind ik leuk om te doen. Daagt mij zelf ook uit om nieuwe dingen te proberen. Ik ben gek op korting en blog dus ook over coupons en andere voordeeltjes. Je kunt nu lezen over de prijzen die ik gewonnen heb op mijn verjaardag gisteren en je kunt een reep chocola winnen.
  https://poldermama.wordpress.com/2015/11/29/jarig-jippie/
  http://poldermama.wordpress.com
  Marguerita blogde onlangs over: Handen af van mijn chocola! + winactieMy Profile

 • Reply
  Kim
  30 november 2015 at 15:28

  Leuk! Op mijn blog http://www.citystyleguide.nl schrijf ik dagelijks over de leukste adresjes voor stedentrips op het gebied van food & drinks, fashion en beauty. Mét elke woensdag een interview.
  http://www.citystyleguide.nl/

 • Reply
  Judith
  30 november 2015 at 15:46

  Wat leuk! Ik vind het zelf altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken, dus dat ga ik zeker doen. Ik ben Judith, 19 jaar en naast studente journalistiek ook sinds 2 jaar blogger op http://www.judithblogtsolo.nl. Sinds kort heb ik besloten om mij vooral te focussen op series en boeken met af en toe nog een persoonlijk artikel of een persbericht er tussendoor. Ik zou het superleuk vinden als je een kijkje komt nemen. Hopelijk tot dan! 🙂
  Judith blogde onlangs over: MindMasters LIVE van de buisMy Profile

 • Reply
  sophie
  30 november 2015 at 17:52

  Ah superleuk zeg dat we onszelf mogen voorstellen 🙂

  Ik ben Sophie en blog op http://www.demooistesteraandehemel.nl. Een persoonlijke blog waar ik jou maar al te graag meeneem in mijn leven als een achtbaan. Ik neem je mee door de diepste dalen en laat jullie meegenieten met de hoogtepunten. Doordat ik mijn vader ben verloren ben ik totaal anders in het leven gaan staan en zo af en toe leer ik je graag hoe het is om zonder vader te leven en inspireer ik graag anderen met dingen die ik leer van het leven. Kortom, lekker breed maar toch helemaal ik.
  sophie blogde onlangs over: Lief dagboek #21 een ego-maatschappij?My Profile

 • Reply
  Sabine
  30 november 2015 at 18:25

  Hoi! Leuke blog heb je! Ik ben Sabine en bijna een jaar geleden ben ik geëmigreerd naar Colombia. Op mijn blog schrijf ik over mijn leven, wat ik allemaal meemaak, mijn werk hier in het kankerinstituut en ook vindt je er alles over dit geweldige land! Mijn blog vind je op: https://besabine.wordpress.com/. Ik ga ook snel even jouw en alle andere blogs hier bekijken!
  Groetjes, Sabine
  Sabine blogde onlangs over: Je sportdoelen behalen: een eitje toch?My Profile

 • Reply
  Patricia
  30 november 2015 at 19:12

  Ik ben altijd gek op dit soort artikelen, want dat is voor mij altijd de manier om nieuwe blogs te leren kennen. Ik lees jouw al een tijdje, maar zag dat ik je nog niet op Bloglovin’ volgde, dus dat heb ik meteen maar even gedaan :). Ik heb zelf een blog over voornamelijk films, maar ook over muziek en het leven met een persoonlijkheidsstoornis in Amsterdam. Ik ben te vinden op http://www.mcurl.nl
  Patricia blogde onlangs over: Zeven bijzondere trailers die in week 48 verschenenMy Profile

 • Reply
  Fabian
  30 november 2015 at 19:44

  Hoi, want leuk dat we onze blog mogen spammen op jou blog. Ik ben Fabian en ik blog op mijn site http://fabiangijze.nl. In de 17 jaar jaar dat ik op aarde ben heb ik best veel mee gemaakt. Hier blog ik voornamelijk over, maar ook over de dingen die ik nu mee maak en ik geef graag mijn mening over onderwerpen. Dit doe ik nu om de dag en het lijk mij leuk als je ook eens een bezoekje komt brengen.

  Misschien tot op mijn blog 🙂

  Fabian
  Fabian blogde onlangs over: blogger dilemma (tag)My Profile

 • Reply
  irene
  30 november 2015 at 22:40

  Ik ben Irene.

  Ik schrijf 3 keer in de week een blogpost over verschillende dingen, ik heb een zus met downsyndroom bijvoorbeeld en daar schrijf ik ook regelmatig over. Ook maak ik soms video’s wat ik super leuk vind om te doen!

  op http://www.irenelouiseblog.org kan je naar mijn blog, en word je doorgelinkt!

  xxxx
  irene blogde onlangs over: Review: KIKO – 818 Smoke Grey ( Quick Dry Nagellak )My Profile

 • Reply
  Kirsten
  1 december 2015 at 19:50

  Hallo Beaudine, ik vind je blog erg leuk. Heb zelf ook een blog waar ik wel eens foto’s en korte stukjes tekst over mijn grootste hobby, koken en bakken, plaats. http://appeltaartenrozen.blogspot.nl
  Wat ik leuk vond op jou blog en nu al een tijdje “mis” is het beantwoorden van die vragen uit dat boekje. Zo leerde ik je een beetje kennen en ik ben benieuwd of je daar nog iets van gaat plaatsen. Lieve groet, Kirsten
  Kirsten blogde onlangs over: Koreaanse MaaltijdMy Profile

  • Reply
   Beaudine
   1 december 2015 at 22:22

   Hi Kirsten,
   Ik had juist het idee dat het zo weinig gelezen werd! Ik ga er even over nadenken. Ik dacht misschien anders een Q&A ofzo! Maar daar moet dan ook genoeg aanvraag voor zijn! Liefs, Beaudine

 • Reply
  Annelies Verdienen
  4 december 2015 at 19:28

  Leuk blog heb je en lief dat je anderen ook een kans geeft. Ik heb net ontzettend genoten van je blog over fonts (ben ik persoonlijk gek op). Ons blog gaat over hoe je geld kunt besparen en ook online kunt verdienen door middel van handige tips. Als je de juiste stappen neemt houd je veel geld over voor leuke dingen zoals shoppen of uitjes.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge