Spam je blog #1

De eerste keer spam je blog op mijn blog! Ik vind het heerlijk om op blogs rond te snuffelen. Laat mij en de lezers weten waarom wij ook allemaal eens een kijkje op jouw blog moeten nemen.

Er zijn wel een aantal regeltjes:

1. Naast dat je je website link in het daarvoor bestemde vakje invult. Mag je in je reactie ook nog éénmaal je link plaatsen. (meerdere link in een reactie? Dan word je reactie gewoon verwijderd)

2. Vertel waarom wij allemaal ook eens een kijkje moeten nemen op jouw blog.
Houd je reactie vriendelijk!

3. Heb je zelf geen blog? Laat ons dan weten welke blog je zelf heel erg leuk vind en waarom.

Ik ben heel benieuwd welke leuke blogs er zijn! En ik beloof dat ik elke blog een bezoekje breng!

p.s. Heb jij nog leuke ideeen voor artikels of heb je een vraag die je graag wilt weten. Zet dat in je comment en misschien kan ik er wel wat mee!

Liefs, Beaudine

Deze artikelen al gelezen?

24 reacties

 1. Als je meer wilt weten over de fashionindustrie en wilt weten hoe het leven van een model er uit ziet moet je zeker even mijn blog checken! Ik neem jullie via artikelen en video’s mee backsage bij shoots en shows, deel mijn favorieten over fashion en beauty en jullie leren me wat beter kennen aan de hand van vlogs en tags.

  Dus, wil jij model worden of wil je er meer over weten? Check dan http://www.modellingmonday.blogspot.com

 2. Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel, in de vakanties zijn dat er twee. Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video’s die ook te bekijken zijn op mijn YouTubekanaal, deze plaats ik ook op mijn blog.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een personlijke touch.
  Ook kun je reviews vinden van verschillende producten.
  Ik nodig je graag uit op mijn nieuwe blog.

 3. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 4. Wat leuk! Ik heb zelf een reisblog waarop ik jullie graag meeneem naar allemaal mooie plekjes, nieuwe culturen en leuke hotspots. Momenteel zit ik in Faro, Portugal en ben ik te volgend op #carogoesfaro op instagram. En mijn blog is bornonaplane.nl

 5. Wat een leuke manier om nieuwe blogs te leren kennen! Ik schrijf dagelijks op http://awkwardduckling.nl/ over een duurzame en gezonde lifestyle en ik ben nu alweer bijna een jaar daarmee bezig. Ik schrijf over allerlei leuke hotspots, fijne (duurzame) producten, kookboeken en andere leuke initiatieven en events.
  Tessa blogde onlangs over: CrudoMy Profile

 6. Ontzettend lief dat we mogen spammen! Mijn naam is Liset en ik blog op http://www.beautydagboek.com. Ik schrijf veel beautyreviews, maak video’s met o.a. tutorials, shoplogs en unboxings en ik laat je af en toe mee genieten van mijn persoonlijke leven en een stukje fashion. Ik probeer zo kwalitatief mogelijke foto’s te maken en hoop dat het daardoor extra leuk is om mijn blog te bezoeken! Iedereen is welkom, dus kom gerust langs!

 7. Hi Beaudine, ik kwam via het Bloggerscafé hier terecht! Zelf schrijf ik over kleine en grote tripjes op mijn travel inspired blog vreeverweg.be. Maar ook reviews van leuke adresjes in mijn thuisstad Gent en gewoon persoonlijke bedenkingen. Groetjes!

 8. Op mijn blog Lots Ideas of Marion deel ik mijn ‘hoofd vol ideeën’.
  Ik deel mijn creaties ( voddenpoefjes en poefjes gemaakt van vintage, wollen dekens,) maar ook inspiratie op het gebied van leuke DIY-projectjes van recycled materiaal.
  Kortom, ik schrijf en deel (ook via Facebook) alle ideeën die in mijn hoofd ontstaan. Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op mijn blog of FB-pagina

 9. Lieve allemaal,
  Ik heb al jullie blogs gelezen! En wat leuk om nieuwe blogs te ontdekken!
  Ik ben helemaal enthousiast!
  Veel liefs!

 10. Leuk dat we onze blogs mogen achterlaten!
  Dit jaar ga ik naar Zweden op vakantie, een prachtig land.
  Elke dag plaats ik op mijn site wat ik heb meegemaakt met foto’s.
  Ook plaats ik als ik weer thuis ben een gemonteerde video waar sfeerbeelden van de volledige vakantie in te zien zijn!
  Ik zou het heel tof vinden als jullie een kijkje zouden willen nemen.
  (de plek waar je de site-naam moest intypen werkt helaas niet..)

  http://www.robinvisits.wordpress.com

  -Robin

 11. Hoi! Ik ben Ayesha en mijn blog is mybloggersuniverse.blogspot.nl Ik blog daar over van alles en nog wat. Tags, reviews, afbeeldingen delen of lekker kletsen. Echt van alles dus! Elke dag komt er een nieuw artikel online om 16:00 uur (soms lukt dat niet). Ook heb ik mijn lay-out pas veranderd. Mijn blog is nog niet helemaal perfect maar langzamerhand komen er verbeteringen. Tips zijn zeker welkom! Liefs Ayesha.
  Ayesha blogde onlangs over: Haar inspiratie // vlechtjes zijn hip!My Profile

 12. Superleuk dat we ons blog hier mogen promoten! En ik heb inmiddels ook weer een hoop nieuwe leuke blogs bij mijn favorieten staan, waarvoor dank ;-). Mijn blog: http://www.esthetichealth.nl/beauty-blog

  In dit blog schrijf ik over alles wat met beauty en verzorging te maken heeft. De ene keer gaat het over hologram nagels, dan weer over de voordelen van koffie in huidverzorging. Iedere week upload ik een aantal nieuwe artikelen, dus ik blijf de website regelmatig updaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge