Food

Spa bruisend Grapefruit & Zwarte bes

Tegenwoordig is iedereen bezig met gezond leven. Naast superfoods en verantwoord eten, is het ook belangrijk om genoeg te drinken. Spa heeft daar iets op bedacht; Spa bruisend met een smaakje. Zo kennen wij al Spa bruisend citroen & munt, maar nu is er ook Spa bruisend grapefruit en zwarte bes. Ik houd echt niet van water ( zoals jullie al weten ) en vond dat ik deze nieuwe variaties ook eens moest proberen.

De verpakking
De grote flessen zijn 1 liter flessen met statiegeld. Van citroen en munt weet ik dat er ook kleine flesjes zijn van 50 cl. Ik verwacht dat deze ook wel voor de smaken grapefruit en zwarte bes komen. Spa bruisend zwarte bes heeft een paarse dop en paarse etiket. Spa bruisend grapefruit heeft een roze dop en roze etiket.

spa bruisend1

De belofte

Spa Bruisend &” is een heerlijk verfrissende combinatie van intens bruisend, natuurlijk mineraalwater en een vleugje citroen-, munt-, zwarte bes of pompelmoesaroma. 100% natuurlijk en zonder calorieën, suikers of andere toevoegingen. (Zie Bron)

Ingrediënten
Drank op basis van koolzuurhoudende Spa natuurlijk mineraalwater met een vleugje citroen-, munt-, zwarte bes of pompelmoesaroma. Geen suikers en calorieën.

spa

Smaak
Als eerste de zwarte bes; het ruikt onwijs zoet en je verwacht dan ook een zoete drank. Helaas valt dat voor een zoetekauw echt tegen. Je proeft niet echt een zwarte bessen smaak. De nasmaak is dan weer wel lekker. Je proeft echt een soort cassis.

spa1

En dan nu de grapefruit;
Ook bij deze ruik je de grapefruit heel goed. De smaak is bitter. Er is wel minder nasmaak dan bij de zwarte bes.

Als ik moet kiezen tussen deze twee, vind ik Spa bruisend zwarte bes het lekkerste. Deze is gewoon wat zoeter, maar als ik tussen al vier mag kiezen ga ik voor de munt!

Welke Spa bruisend lijkt jou het lekkerst?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Flowers and Syringes
  28 mei 2015 at 18:46

  Het smaakje met Cassis heb ik ook al gehad, maar vond het niet zo super lekker. Had er eigenlijk meer van verwacht! Het is wel goed genoeg voor af en toe eens te drinken 🙂

  • Reply
   Beaudine
   28 mei 2015 at 22:19

   In de supermarkt hebben ze ingevroren fruit. Als je er dan blauwe bessen in doet, proef je meer de smaak van de blauwe bessen 😉

  Leave a Reply

  CommentLuv badge