Lifestyle

Mijn liefde voor Social Media

Ik ben behoorlijk verslaafd aan mijn Iphone en social media en waarom? Het is mijn contact met de mensen buiten mijn dorp. Contact met familie uit Nieuw-Zeeland. Vandaag laat ik jullie zien welke social media’s ik gebruik en wat ik ermee doe!

SOCIAL MEDIA

 

 

Whatsapp

Whatsapp wie kent het niet. Dagelijks gebruik ik het. Vraag ik aan Dylan wat hij wilt eten, vraag ik mama of iets thuis ligt, vraag ik de moeder van mijn oppaskindjes of ze nog mogen komen spelen. Zonder whatsapp kan ik niet meer denk ik. Toen ik als animatiemedewerkster werkte op de camping vond ik het vreselijk dat ik geen bereik had in de uren dat ik niks te doen had. Je mist echt het contact met vrienden en familie.

Instagram

Instagram gebruikte ik al veel voor ik begon met mijn blog. Wekelijks publiceerde ik foto’s van feestjes, verjaardagen, Nola etc. Nu probeer ik er meer foto’s op te zetten die te maken hebben met mijn blog. Ook probeer ik meer ‘witte’ foto’s te publiceren. Ik zou het heel leuk vinden als jij mij zou volgen: Klik hier!

Facebook

Op Facebook heb ik een privéaccount en een pagina voor mijn blog. Ik check elke dag wel een keer of 4/5 of er nog leuke berichten of filmpjes staan. Op mijn pagina over mijn blog probeer ik dagelijks een bericht te schrijven als er een nieuwe artikel online staat. Ook post ik foto’s gerelateerd aan mijn blog. Als ik dus met een DIY bezig ben. Ohh en op Facebook krijg je regelmatig een preview van iets waar ik mee bezig ben. Volg jij mijn blog al op Facebook?

Pink-Sqaure-Social-Media-Icons-Button

Pinterest

Ik heb het al eerder vertelt maar, Pinterest is mijn beste vriend! Voor inspiratie ben je bij hem aan het juiste adres. Op mijn blog zie je regelmatig foto’s voorbij komen die van Pinterest af komen : Inspiratie: mijn droomkeuken. Elke dag ben ik wel te vinden op Pinterest. Weet je niet wat Pinterest is? Kijk dan even naar dit artikel. En ik zou het leuk vinden als je mij volgt op Pinterest!

Snapchat

Snapchat vind vooral leuk omdat, je eigenlijk mini-flogjes/plogjes kan maken. Je kunt al je foto’s delen met vrienden of je filmpjes/foto’s in mijn verhaal zetten. Deze kun je dan 24uur bekijken (je vrienden trouwens ook) Op dit moment gebruik ik Snapchat niet zo veel. Af en toe maak ik nog een foto. Wel bekijk ik al de gestuurde foto’s. Ben je benieuwd wat al die symbooltjes betekenen na de update in april? Bekijk dan even dit artikel!

Twitter

Twitter was de rage. Alles kon je delen met de buitenwereld. Als ik het ergens niet mee eens was zette ik dat op Twitter. Ik zit nu al op de 7.848 tweets, wauw. Nu deel ik vooral nieuw artikelen en reageer ik af en toe op andere tweets. Hier wil ik wel een beetje verandering in brengen en meer blog gerelateerde tweets de wereld in sturen. Volg jij mij al op Twitter?

Avocado

Nu zie je ook een appje staan die Avocado heet. Ik gebruik hem niet heel veel maar, het is een app voor stelletjes waarbij je; berichtjes kunt sturen, foto’s/video’s kunt sturen, samen een takenlijst kunt invullen en in de kalender kunt invullen wanneer jij er niet bent of een afspraak hebt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge