Persoonlijk

Sneak peek Augustus #2

Happy new week!

Maandag

nola

Vorige week maandag was de eerste dag dat Nola de komende paar weken bij mij is, mijn ouders zijn namelijk op vakantie. Het was heerlijk weer en daarom hebben we een heel stuk gewandeld. (Alles voor de eieren van Pokemon toch?) Na 2 uur gewandeld te hebben wilde ze natuurlijk niks liever als drinken! Het is vandaag dus ook de eerste keer dat ze uit haar ‘eigen’ voerbak van Blond drinkt!

Dinsdag

cijfers

Op dinsdag hebben wij het samen lekker rustig aan gedaan. Nola sliep heel veel en ik was achter de schermen druk met mijn blog bezig. Ik kwam op mijn samenwerk-pagina en vond daar de statistieken van social media, van een half jaar geleden. Tegenwoordig let ik niet meer zo op cijfertjes, maar als ik dan toch overal wel een vooruitgang zie. Maakt dat mij echt heel blij.

Woensdag

zegerplas

Woensdag brak mijn acryl nagel af en kon ik niet anders als de acryl nagels allemaal plat vijlen :(. Ik had namelijk al een flinke uitgroei, maar geen tijd om langs de nagelstyliste te gaan.. Dat zijn wel van die pijnlijke momentjes. Er zat niks anders op dan ze plat te vijlen en ze daarna te lakken. ’s Avonds gingen we nog even Pokemons zoeken langs de Zegerplas. We hebben een heerlijk rondje gelopen en meerdere eieren waren uitgekomen! YAAASSS!

Donderdag

nagels

Donderdag was een dag vol bloggen, nagels lakken en selfies maken!

Vrijdag

safari

Dylan had vandaag vrij en we gingen gezellig naar Safaripark Beeksebergen. Via Vakantieveilingen hebben we voor een appel en een ei goedkopere kaartjes kunnen ‘winnen’ en vrijdags zouden we dan gaan als het lekker weer was. Het weer gaf goede voorspellingen en het was dan ook een zeer geslaagde dag. Natuurlijk moet ik er wel even bij zeggen dat we veel pokemons hebben gevangen en Nola gewoon een dagje bij mijn broertje was.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdagmiddag gingen we voor Dylan naar een moutainbike kijken en rond 16:00 uur wilde Dylan een stukje fietsen. We zouden dan Nola ook meteen ophalen, die ging meteen bij mij in de bak. De vraag was alleen: voor het terrasje Nola halen of erna. Dylan stemde erna en ik ervoor. Uiteindelijk hadden we voor erna gekozen, ik wist dat het geen goed plan was, maaaarrr we hadden toen een terrasje gepakt en lekker genoten van de zon. Want vond Dylan het zuur om nog naar Nola te fietsen. Ik bedoel wijn, bier en zon is toch perfect. Haha, ik heb hem hard uitgelachen en uiteindelijk zijn we toch maar Nola wezen halen.

Zondag

Zondag was echt een luidagje. We aten patatjes en kwamen verder niet echt van de bank af. Toen we tegen elkaar zeiden dat het 22:00 uur was en stiekem heel moe waren, maar het nog veel te vroeg was… Hebben we om 22:00 uur nog een uurtje gezocht naar Pokemons!

Hoe was jouw week?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Jonna@Burgertrutjes
  8 augustus 2016 at 17:36

  Je nagellak is super mooi <3
  Jonna@Burgertrutjes blogde onlangs over: Kledingkast reorganiseren – tips & tricks van een beginnerMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge