Persoonlijk

Sneak peek Augustus #1

Tijd voor een nieuwe week!

Maandag

Processed with VSCO with hb2 preset

Maandag ging ik met vriendlief op Pokemon jacht. Onderweg hadden we alleen mega zin in een ijsje. Dus we ging langs een ijssalon en besloten we om die op te eten bij zijn moeder waardoor ik onderweg een Pokemon ijsje maakte haha!

Dinsdag

Processed with VSCO with hb2 preset

Dinsdag was voor mij een blog dagje. Een dag waarin ik heeeeeel veeeeeel foto’s maakte. Voorlopig heb ik dus genoeg foto’s voor artikelen! Hier was ik dus eigenlijk ook de hele dag mee bezig.

Woensdag

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik heb geen idee wat het deze week was, maar ik had zoveel zin in een boterham met pindakaas en suiker. Bij het woord pindakaas liepen de rillingen over mijn lijf. Alleen deze week had ik er echt zoveel zin in 🙂

Donderdag

IMG_5357

Wat een hell zijn de ochtenden zeg! Ik kom echt laat op gang. Wel werk ik dan wat langer door aan mijn blog. Soms zou ik denken dat ik een relatie heb met mijn bed…

Vrijdag

Processed with VSCO with hb2 preset

En als we het dan echt over die ochtenden hebben… Vrijdags stond ik klaar voor mijn lieve vriendin en ging mijn wekker om 05:30u. Ik pas die dag op haar zoontje. Ze hebben alleen een kitten die de gehele ochtend aan het spelen was en lekker bij mij lag te slapen. Echt een schatje!

Zaterdag

IMG_5572

Zaterdag was het tijd voor een etentje! Samen met het gezin van vriendlief en mijn nichtje gingen we een dagje naar avifauna en daarna lekker eten! Mijn nichtje en ik zijn echt hele goede vriendinnetjes. En deze foto heeft vriendlief gemaakt (stiekem leert die het wel!), daarnaast heeft hij ook foto’s gemaakt voor een outfit dus dat artikel komt er ook aan!

Zondag

Zondag’s heb ik lekker bij mijn ouders gegeten. Dinsdag gaan hun op vakantie en dat betekend dat Nola er dus ook die tijd is. Lekker twee weken lang fulltime knuffelen met nola!

Hoe was jou week? Heb je nog leuke dingen gedaan? Ik ben benieuwd!

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge