Lifestyle

Review | gsmpunt.nl Valenta telefoonhoesje

valenta gsmpunt.nl
Yes! afgelopen week kwam mijn pakketje binnen van gsmpunt.nl. Ik was natuurlijk hartstikke enthousiast en heb het pakketje snel opgemaakt. Benieuwd naar wat er in zat? Lees dan snel verder

Van GSMPUNT ontving ik de Valenta Flip Classic Luxe iPhone 4(S) Bruin voor mijn Iphone 4s om te reviewen.

De Valenta Flip Classic Luxe is vervaardigd uit sterk leer. Hierdoor is uw Apple iPhone 4(S) optimaal beschermd tegen krassen, stoten, vuil en andere dagelijkse gebruikersbeschadigingen. Door het leer van de Valenta Flip Classic Luxe krijgt uw Apple iPhone 4(S) een elegant en strak uiterlijk.

Klopt helemaal. Het frame is van plastic en sluit perfect aan op mijn telefoon. Ik ben persoonlijk totaal niet fan van flipcovers, omdat je geen pasje kwijt kon en ik liever een hoesje had die van rechts naar links openging. Toch kan je hier je pasje o.i.d. in kwijt! Een pluspunt!!

achterkant valenta
Het hoesje voelt onwijs fijn aan en ik merk dat hij er echt stevig in zit. Verder sluit het hoesje magnetisch aan de bovenkant en zit er aan de binnenkant een opening voor je pasje o.i.d. Jammer dat het maar één opening is! Wel vind ik het onwijs jammer dat er zo snel krassen op komen, helaas komt dit omdat het echt leer is.

binnenkant valenta
Verder kreeg ik nog een Invisible shield screen protector hier weet ik niet zo goed wat ik ermee moet doen. Het was handiger geweest als er een apart blaadje bijgesloten was, met de uitleg in het Nederlands. Ik moest nu echt 10 keer lezen voordat ik een beetje doorhad hoe het nu werkte. Jammer! Zeker een gemiste kans! Toen ik de screen protector erop had zitten, moest ik nog 2 a 3 dagen wachten voor de bubbels weg waren. Na 4 dagen waren de bubbels nog niet weg en ik weet zeker dat ik precies zoals het in de bijsluiter stond heb gedaan. Over de screen protector ben ik dus veel minder enthousiast! Jammer!

Wel ben ik onwijs blij met het hoesje en ik gebruik hem echt elke dag 🙂

Dit telefoonhoesje is mij aangeboden door: GSMpunt.nl. Zij verkopen o.a. telefoonhoesjes voor diverse telefoons, screen protectors en telefoonhoesjes voor de Iphone 6S

XX Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge