Geen categorie

Quote of the week #1

Quote of the week

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een aantal quotes op een rij heb gezet. Tijd voor een nieuwe! Deze keer één quote en laat ik jullie zien waarom ik deze quote mooi vind en waarom deze mij juist aanspreekt.

EVERYTHING YOU'VE EVER WANTED IS ON THE (2)
Ik vind echt dat als je een dag niet lacht, je een dag niet geleefd hebt. Natuurlijk hebben we onze dipjes. Snap ik volkomen, ook ik heb ze. Maar lachen moeten we elke dag toch kunnen? Ik bedoel wanneer Nola mij met al haar enthousiasme begroet, ben ik het gelukkigste meisje die er is.

Wanneer Dylan thuis komt en van alles te vertellen heeft: Heb ik een lach op mijn gezicht.
Wanneer ik een appje krijg van mijn nichtje die in Turkije zit, ( vóór een hele maand, ze komt bijna thuis!!!!) weet ik dat het goed zit en heb ik weer super blij.

Echt waar, ik ben echt wel het gelukkigste meisje dat er is. Ik ben een happy person! Uhu! En daar mag ik best wel heel blij en trots mee zijn.
Ik kan stiekem niet wachten tot ik weer langs mijn ouders ga en even kan knuffelen met mijn moeder.
Of als mijn vader weer een stomme grammatica fout heeft gemaakt: Ali-ne-a. Dus niet A-lini-a maar hij legt de klemtoon verkeerd. Eigenlijk hadden jullie erbij moeten zijn toen mijn moeder dit vertelde.

Ja, ik lach elke dag en zeker als Nola bij me is. Dan kunnen me lachspieren wel eens zeer doen! Haha!

Liefs, Beaudine!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge