Pupa Vamp Extreme! mascara

Tijd om je ogen in de schijnwerpers te zetten! Pupa belooft een diep zwarte kleur, een romige formule en een innovatief ontworpen applicator. Ik ben heel benieuwd naar de Pupa Vamp! mascara, zal hij echt zo goed zijn als hij beloofd?

mascara3 De Pupa Vamp! extreme mascara is een mascara met een zilveren huls. Ik vind hem er erg chic uitzien.
De vorm van het borsteltje is anders als dat ik gewend ben. Een soort zandlopers vorm. Ook is hij niet zoals de meeste mascara’s met ‘haartjes’, maar deze hebben een soort van siliconen haartjes.

mascara

 

Ik heb de mascara een week lang getest, om echt een goede mening te kunnen geven.
Het borsteltje werkt super fijn. Zelfs de kleinste wimpers kan ik met mascara voorzien. Daarnaast hoefde ik niet 20 lagen aan te brengen. Met 10 lagen merk je de volume en lengte al goed genoeg.

mascara5

Mijn wimpers zonder mascara.

mascara4

Mijn wimpers met Pupa Vamp! Extreme mascara

Conclusie

Voor de volume zou ik zeker voor deze mascara gaan! Aan het einde van de dag zit de Pupa Vamp! mascara nog perfect. Ik merk wel dat de lengte er ’s avonds af is, maar hij is onwijs lastig om hem er ’s avonds af te halen; zo, goed zit hij dus op mijn wimpers.

Pluspunten

♥ Oogt chic
♥ Fijne borstel
♥ Geeft veel volume en mijn wimpers lijken langer
♥ Heeft weinig lagen nodig
♥ Blijven onwijs goed zitten

Minpunten

♥ Lastig te verkrijgen (niet zomaar bij de drogist)
♥ Kost €18,50

Liefs, Beaudine

 

 

Deze artikelen al gelezen?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge