Persoonlijk

Sneak peek april #2

Elke 2 weken maak ik voor jullie een fotodairy van wat ik zoal heb gedaan in die 2 weken. Voor een wekelijkse fotodairy had ik niet genoeg foto’s.
Deze 2 weken waren niet spectaculair, ik ben ziek geweest, Nola was er en ik ben druk met DIY bezig geweest. Kijk je mee?

fotodairy 2

Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik aan het werk als huiswerkbegeleider. Even een selfie tussendoor. Ik ben gek op munt, een muntthee vind ik echt heerlijk om te drinken. Ik lust geen water, vind het echt heel smerig maar als je er fruitwater van maakt is het een stuk lekkerder. En je kan zelf weten welke fruitsoorten je in je water doet. Hier had ik citroen met munt. Super lekker!
Ik ben druk met DIY en aangezien Dylan nu ook een witte iPhone heeft, heb ik mijn oplader lekker roze gemaakt met nagellak! ♥♥♥
Op zaterdag werk ik bij een visboer. Als ik thuis kom om half 8 ben ik altijd over mijn honger heen en krijg ik geen warme maaltijd weg.. En dus heb ik een pita met kaas gemaakt om toch wat te eten.

Fotodairy1

 

Gisteravond was ik weer bij mijn ouders en daar ligt de fruitschaal altijd vol met heerlijke verschillende soorten fruit ♥. Ik heb appel, banaan, sinaasappel, sinaasappelsap en kaneel bij elkaar gedaan en lekker opgegeten!
Ik heb een nieuwe planning gemaakt voor mijn blog. Zelf in word gemaakt. Zo word alles een stuk overzichtelijker!

Zoals ik zei niet heel veel boeiends maar misschien wel leuk om te delen! 🙂

P.S. Er komt vandaag een extra post online!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge