Food

5 lekkere paasgerechten!

De pasen staat weer voor de deur en dat betekent weer twee dagen genieten van hele lekkere dingen. Ik heb voor vandaag 5 recepten opgezocht die je kan maken voor aankomend weekend. Wij gaan lekker gourmetten bij mijn ouders! Super gezellig, ik heb er onwijs veel zin in! Check snel de recepten!

paasgerechten

Pannenkoekspiesjes met fruit
Persoonlijk staan pannenkoeken niet op mijn lijstje van het lekkerste eten, sterker nog ik vind ze echt heel smerig. Waarom geen idee?! Wel vinden mijn broertjes pannenkoeken de wereld. Ze smullen ervan. Ik denk dat ik ze daarom een perfecte snack zouden zijn!

Cake met een haasje
Dit is toch zo schattig. Hoe ga je te werk? Je maakt een cakemix (bv boerencake) Je maakt 3/4 deel zoals de beschrijving klaar bij 1/4 voeg je een beetje cacaopoeder toe. De 1/4 cake bak je. Zodra je dat gedaan hebt, steek je met een figuurtje dus bv een haasje de chocolade cake uit, zo heb je een tal mini haasjes. Nu heb je de 3/4 cake ongebakken nog. Giet een klein laagje in het bakblik, zet daarna de haasjes rechtop in de ongebakken cake. Daarna voeg je de rest toe en dan is het tijd om te bakken! Daarna zal je in je cake een mini haasje vinden! Good luck!

Meloen met rauwe ham
Meloen en ham is toch de perfecte combinatie voor een lekker hapje. Ik denk dat dit er thuis ook wel in gaat! Yum Yum.

Kokos mango taart
Ik weet 100% zeker dat ik mama hier een plezier mee zal doen, als ze dit leest of ik laat het aan haar zien dan kan ik jullie wel vertellen dat deze binnenkort op de keukentafel staat!!

Gevulde eieren
Voor gevulde eieren zijn er 100 verschillende soorten en maten. Gewoon simpel het eigeel mengen met mayonaise maar je kunt daar ook kerrie of paprikapoeder aan toevoegen. Ik zou zeggen speur internet af en je vind 100de lekkere variaties!

Welke recept lijkt jou nou lekker voor aankomend weekend?
Let me know!

See you next time,
Beaudine

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mariska
  24 maart 2016 at 13:08

  Die cake met een haasje is zo schattig! De kokos mango cake klinkt ook al zo lekker! Goede receptjes gekozen 😀
  Mariska blogde onlangs over: MAC Twig lipstick | ReviewMy Profile

 • Reply
  Marjoleinee
  24 maart 2016 at 19:00

  Yum, klinkt allemaal zoo lekker! Ik ben echt benieuwd naar de mangotaart.
  Marjoleinee blogde onlangs over: L’oréal Paris – Rouge Caresse Lipstick – 101 Tempting LilacMy Profile

 • Reply
  Amanda - MindandBeauty.nl
  24 maart 2016 at 21:42

  Oei, oei, ik krijg trek van al die smakelijke plaatjes! Ik ben echt gek op pannenkoeken, maar dan alleen met poedersuiker, haha. Van deze gerechten zou ik voor de cake gaan, nomnomnom! Fijne Pasen! 😉
  Amanda – MindandBeauty.nl blogde onlangs over: Het verblijf van onze Jackie de witbuikegelMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge