Persoonlijk

Onze vakantie in Griekenland!

Ohh wat stom onze vakantie in Kos zit erop! We hadden een tussenstop op Rhodos en kwamen vrijdag 02.00 uur weer aan in dit koude kikkerlandje. Want echt zo voelt het voor ons! Helaas ging er vooraf nog heel wat dingen mis, die ik graag aan jullie wil vertellen.

Zaterdag 6 juni om 05:05 uur zouden we op weggaan naar Kos. Een spikspliternieuw hotel met alles erop en eraan, met zijn 4en, all-inclusieve en 100% zon! Helaas werd Cindy dinsdag 2 juni gebeld: Het hotel is niet af!! Behoorlijk wat stress gehad in die 4 dagen vóór onze vakantie. We kregen van sunweb 3 alternatieven aangeboden. Die avond hebben we met zijn vieren gekeken welk hotel we dan graag wilden. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Akti Palace.

vakantie

Bij het inchecken kregen we een welkomstdrankje en mochten we buiten zitten. Onze kamers waren nog niet af en dus zaten we in de zon in onze lange broek. Rond 12.00 uur was onze kamer klaar en zijn we vertrokken naar de zee.

We hebben heerlijk gebakken in de zon en zoals je kunt zijn zijn we allemaal lekker bruin!
We hebben een dag een quad gehuurd en zijn daar het eiland mee rond geweest. Met de quad van Roy en Cindy was een hele hoop aan de hand; hij sloeg om de zoveel meter uit en moest je weer kicken voor hij het deed. Dit was op een gegeven moment zo erg dat we de quad met geen mogelijkheid meer aankregen haha! Snel gebeld en toen wij een drankje aan het doen waren, kwam er iemand met een nieuwe quad en konden wij onze weg vervolgen.

vakantie1

Cindy en ik hebben vaak lekker liggen dobberen in de zee, we hebben voetbal gekeken in het dorp Karadema, ik ben met Dylan nog een keer met de quad weggeweest de bergen in, zijn we een keer uit eten geweest en hebben we heeeel veeel cocktails gedronken.

Al met al heb ik een heerlijk vakantie gehad en mis ik de zon onwijs. Vanaf vandaag ben ik dus weer terug en komen er zoveel leuke posts aan!

Liefs!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge