Make-up

NYC Lipsticks Get it all!

Een middagje bij mama en mee boodschappen doen, is niet zo goed voor mijn portemonnee… Ik heb namelijk twee lipsticks van het merk NYC gekocht, uit de serie Get it all! Een merk die ik wel ken van anderen, maar nog niet zelf in mijn stash had. Tijd dus om daar verandering in te brengen!

NYC lipstick3

Wat mij opvalt is dat ze er niet uit zien als lipsticks, maar meer als sticks. Ik ben heel benieuwd hoe zulke sticks aanbrengen!

NYC lipstick1 NYC lipstick5

201 FUCHSIAtastic
FUCHSIAtastic is een lekkere felle lipstick kleur en heeft een blauwe ondertoon. Een prachtige zomerskleur. Perfect dus voor deze zomerse avonden. Roze is een kleur die ik vaak draag en doordat deze wat feller is, is het een nieuwe kleur voor mij.

NYC lipstick NYC lipstick4

400 ExtraordiBERRY
De paarse lipstick van deze lijn was iets waarvan ik heel blij werd. Hij is mooi diep, donker rood van kleur met een vleugje paars. Het is voor mij een donkere lipstick als dat ik normaal draag, maar zeker eentje die vaker zal dragen!

Conclusie

De NYC Get it all! lipsticks. Hebben een goede pigment en zijn onwijs makkelijk om aan te brengen. Bovendien ruiken de lipsticks geweldig. Alle twee hebben ze een heerlijke fruitgeur. Het voelt alsof ik gewoon lippenbalsem op heb, dus ik heb niet echt het idee dat de lipsticks op mijn lippen zit. Ik voel ze nauwelijks. Wel vind ik het jammer dat hij na een maaltijd bij mij vrij snel weg is.

De prijs per stuk is €4,49. NYC is te koop bij Kruidvat. 

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Susan
  3 augustus 2016 at 15:19

  Die tweede kleur vind ik echt prachtig voor de herfst straks!
  Susan blogde onlangs over: Rituals Shower Foam: Ritual of Karma, Zensation, Hammam DelightMy Profile

 • Reply
  Outfit of the day | Denim
  15 juni 2017 at 13:51

  […] dagelijkse look. Wel heb ik gekozen om een wat fellere lipstick te dragen. Ik draag hier de felle NYC lipstick. Verder draag ik sterren oorbellen die afkomstig zijn van Lucardi. Super fijne en schattige […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge