Nola heeft een fotoshoot!

Afgelopen maandag had Nola een fotoshoot! Ja je leest het goed! Via facebook zag ik een berichtje over een fotoshoot bij jou thuis, 2 verschillende kleuren achtergronden en de kosten? Daar vertel ik je meer over!

Mijn nichtje had mij getagd op Facebook op een bericht van Sniff, inspired by animals. Zij had een MEGAnajaarsactie en daar wilde ik graag aan meedoen. De fotoshoot vond plaats bij jou thuis en je had twee achtergrondkleuren naar keuze. De prijs? De reiskosten en een vrijwillige bijdrage! Ze kwam uit Gouderak dus de reiskosten waren ongeveer €8,-. Top idee dus!

Afgelopen maandag kwam ze langs, Nola stond al te springen en te blaffen van de deurbel. Ze is een allermands vriend dus dat ging prima. Nola kent niet alle commando’s het is een echte dame. Maar wonder boven wonder was ze een echte fotomodel. Ze luisterde prima, was vrolijk en wilde lekker spelen!

Grappig om te zien, in alle foto’s kijkt ze naar mij. Waar ik ben, wat ik doe, wat ik zeg etc. Wanneer ze recht in de camera kijkt praat Pia tegen haar. Maar dit is van korte duur want, elke keer dacht ze: ‘Hé, je praat tegen mij? Aandacht!’ Haha

Liefs en een knuffel van Nola!

nola

Deze artikelen al gelezen?

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge