Nagels

Catrice Ultimate Nail Lacquer + swatches

Nu het zonnetje weer schijnt, geef ik mijn nagels en handen weer genoeg aandacht dat ze blijven groeien en mijn nagelriemen weer mooi zijn! Check deze twee nieuwe nagellakjes enne inclusief swatches!

Als er iets is waar ik nogal onzeker over ben, dan zijn dat wel mijn nagels. Naja meer mijn nagelriemen. Ik bijt namelijk geen nagels maar ik bijt aan mijn velletjes en nagelriemen. Vaak in de zomer en winter het meest. Dan breken mijn nagels af en geef ik mijn handen niet genoeg aandacht. Nu het zonnetje weer schijnt en zien mijn nagels er weer stukken beter uit! Amper velletjes en wat langere nagels.
Daarom vond ik het tijd voor twee nieuwe nagellakjes:
– 93 It’s a very berry bash.
– 04 Arctic Shadows.

93 It’s a very berry bash

Eigenlijk is het een herfst kleurtje, maar ik vond hem zo mooi dat ik hem lekker heb meegenomen!
Doordat Catrice een ronde dop heeft, vind ik Catrice een onwijs fijn nagellak merk. Je kan hierdoor zo precies aan het werk gaan.

Catrice It's a very berry bash
Ook de kwast is zoals we gewend zijn, breed en stevig. Ik heb best wel brede nagels, maar met drie keer over mijn nagel te zijn geweest, is mijn hele nagel bedekt.

Catrice 93 It's a very berry bash
Bij 1 laagje dekt de nagellak al prima, maar merk ik wel dat hij dan lichter is. Vaak breng ik daarom twee dunne laagjes aan. Elke stukje van mijn nagel is bedekt en hij is ook makkelijk egaal aangebracht. Ik lak altijd eerst mijn linkerhand (dat gaat nou eenmaal het makkelijkste) dan kan ik alles nog doen met rechts. Daarna lak ik rechts en kan ik alles nog doen met links. Eigenlijk droogde de nagellak zo snel op, dat ik niet eens lang met natte nagels zat! Echt zo’n pluspunt!

 04 Arctic Shadows.

Ik was al langer opzoek naar een mooie, fijne grijze kleur. Toen ik deze in het schap zag, wist ik zeker dat ik deze voor de volle 100% moest hebben!
04 Arctic Shadows.
Ook deze nagellak heeft een ronde dop (logisch tegenwoordig bij Catrice). Mocht je nu geen brede nagels hebben, maar dunnere? Dan kan je ook de kwast een kwartslag draaien zo is het kwastje een stuk dunner!
04 Arctic Shadows.
Ook deze nagellak dekt prima met 1 laagje, maar ik breng eigenlijk altijd twee laagjes aan. Ik vind dat deze zelfs een soort gellak effect geeft. Ook deze nagellak droogde fijn op en zo kon ik snel weer aan de slag met mijn dagelijkse bezigheden. Het is zo’n fijne nagellak! Echt een aanrader om te hebben!

Conclusie
Met beide nagellakjes ben ik ongelofelijk blij! De kwastjes en dekking zijn van alle twee echt geweldig! It’s a very berry bash zal ik zeker vaker gaan dragen, die vind ik eigenlijk passend bij elk seizoen. De grijze ga ik nu veel dragen, maar ook kan ik daar zeker lekker mee aan de slag tijdens een nail art!

De Catrice Ultimate Nail Lacquer zijn verkrijgbaar bij de Kruitvat en zijn €2,99 per stuk. Ze bevatten 10 ml.

See you next time,
Beaudine

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mariska
  15 maart 2016 at 15:47

  Ze zijn zo mooi en heel shiny! Mooie kleurtjes heb je gekozen! 😀
  Mariska blogde onlangs over: Colourpop looks! 3xMy Profile

  • Reply
   Beaudine
   16 maart 2016 at 17:16

   Dank je wel! Ik vind ze ook echt geweldig!

 • Reply
  Kelly
  15 maart 2016 at 16:28

  Ik vind ze allebei heel mooi!
  Kelly blogde onlangs over: Lifestyle| Kantoor inspiratieMy Profile

 • Reply
  Evy
  15 maart 2016 at 21:31

  Artctic Shadows is mijn favoriet! Erg mooie lakjes 🙂
  Liefs
  Evy blogde onlangs over: Colourpop haul + swatches ♥My Profile

  • Reply
   Beaudine
   16 maart 2016 at 17:15

   Zijn ook zo fijn om aan te brengen!!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge