Geen categorie

My Moodboard #2

Vandaag heb ik weer een moodboard voor jullie. We zitten midden in de lente, het zonnetje schijnt al heerlijk! Ik begin zelfs al een beetje bruin te worden! 

moodboard #2

2

Het is toch heerlijk weer. De 4 foto’s bovenaan zijn allemaal genomen met mooi weer. Afgelopen week was het weer een stuk minder hagelbuien, regen en harde wind. Ik kan niet wachten tot ik eindelijk op vakantie ben en elke dag kan genieten van het mooie weer!

Vandaag heb ik voor jullie een spring editie. We zitten al even in de lente. ’s Morgens fluiten de vogeltjes, moeder eend/zwaan broedt op haar nest, ik heb de eerste lammetjes al gespot. Echt een lente gevoel.

Bij lente denk ik aan de kleuren geel, rood, oranje, groen etc. echt van die hele felle kleuren!

Ik heb echt zin in de zomer! Elke dag mooi weer

Handtekening happiness

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge