Monday share #2

He! Wat leuk dat je er weer bent. Het is tijd voor de tweede editie van Monday chillings. Ik heb 3 interessante links die te maken hebben met bloggen en twee leuke liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg! Check it out zou zeggen!

Linkpizza: slim geld verdienen met affiliate marketing

Ik ben al een tijdje bezig met het uitzoeken van affiliate marketing. Dit is eigenlijk een manier van geld verdienen met je blog/website. Ik heb verschillende mensen aangesproken, maar snapte er tot op heden nog niks van. Tot ik dit artikel las. Via Linkpizza is het tegenwoordige stuk makkelijker om affiliate lintjes te plaatsen. Zeker checken dus!

Het knutselen en leren van html en CSS

Via mijn stage ben ik nu erg veel bezig met vormgeving. Dat is ten slotte mijn functie. Maar doordat ik daar veel mee bezig ben, is mijn interesse voor html en css ook heel groot geworden. Via Facebook tipte iemand mij dat deze website een speeltuin is om html en css te leren. Ik heb even rond gekeken en ik heb er zeker wat aan! Dus als je graag wilt leren over html en css dan zou ik zeker hier even een kijkje nemen!

Child theme: wat is het en hoe werkt het

Mijn template is gekocht en eigenlijk kan ik heel veel kwijt in mijn template, ik kan echt ongelofelijk veel aanpassen. Stel dat je dat dus niet hebt. Dan ga je in je stylesheet aan de gang. Plots komt de maker van je template met een update. Jij updated je template en plots zijn all je kleuren weg! Dat houdt dus in dat je helemaal opnieuw kan beginnen. Dat wil je niet! Om dit tegen te gaan, kan je een child theme maken. Hoe dat in zijn werk gaat vind je in dit artikel!

Nou dit klinkt allemaal weer erg gezellig toch haha!

Ik gun jullie een onwijs fijne week

See you next time,
Beaudine

Deze artikelen al gelezen?

1 reactie

  1. Oeeeh wat een leuke tips! Er staan inmiddels 3 tabladen open om te bekijken, helemaal leuk!
    En 7 years; Ik ben helemaal weg van Lukas! Zijn CD is ook zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge