Lifestyle

Monday Share #3

Het is tijd voor de derde editie. Ik hoop dat je net als ik lekker in de zon ligt! Zo niet, dan zou ik zeker zeggen: maak er even tijd voor!

Alles over highlighter! | Matt & shimmer
Ik kan geen genoeg krijgen van Mariska, ik bezoek haar blog dagelijks en elke dag komen er zulke leuke dingen voorbij. Dit keer schreef ze een artikel over highlighter. Als je mij lang genoeg volgt merk je dat ik meer bezig ben met beauty en nagels. Het is waarschijnlijk een fase, maar ik besteed er nu gewoon veel aandacht aan. Toen ik het artikel las van Mariska, dacht ik alleen maar: ‘Dit heb ik nodig!’. Highlighter is een dingetje geweest. ‘Waar breng je het precies aan?’ ‘Hoe breng ik het het beste aan?’ Dat waren de vragen die door mijn hoofd cirkelde. Vanaf nu is het dan eindelijk opgelost! Dank je wel daarvoor!

Getest – Samsung Galaxy s6 | Liefde voor fotografie
H
et is bijna zover: ‘Ik mag een nieuwe telefoon uitzoeken!!’ Ik kan echt serieus niet meer wachten. Alleen zijn er nog een paar dilemma’s die ik heb: Ga ik voor de vertrouwde iPhone en neem ik genoeg met een mindere camera? Of ga ik voor de Samsung en heb ik daarbij een uitstekende camera, zodat ik niet altijd mijn spiegelreflex mee hoef te sjouwen? Dilemma’s, ik haat ze. Ik ben namelijk bang dat als ik voor de Samsung ga, ik mijn spiegelreflex niet meer gebruik. Ik ben heel benieuwd naar mijn uiteindelijk keuze! In ieder geval heeft Simone mij aan het denken gezet!

Review – Etos Blush & Brow powder | Beauty unboxing
I
k zei het net al: ‘I’m a beautyaddicted!’ Helemaal niet erg, maar ik merk dat ik daarom extra opzoek ben naar de mooiste blust, bronzer en highlighters. Daarom sprak dit artikel mij zo aan. Elle vertelt heel duidelijk wat ze wel en niet top vindt aan de producten. Misschien toch maar eens kijken in het Etos schap 🙂

En dan nu de twee liedjes 🙂

Alan Walker – Faded ( Lyrics / Lyric Video)

Alan Walker – Faded ( Lyrics ) [Full Lyrics] Lyric Video Listen : Alan Walker – Faded : https://alanwalker.lnk.to/faded Alan Walker’s latest track Faded in lyrics version! I’ve really been enjoying this song since it was released. Here is a lyrics video, hope you enjoy!

Sia – Cheap Thrills (Lyric Video) ft. Sean Paul

Sia’s “Cheap Thrills” ft. Sean Paul on iTunes: http://smarturl.it/SiaSPCT?IQid=yt Spotify: http://smarturl.it/SiaSPCTsp?IQid=yt Amazon: http://smarturl.it/SiaSPCTa?IQid=yt Google Play: http://smarturl.it/SiaSPCTg?IQid=yt A Chisel Pixel Production www.chiselpixel.com Directed by Lior Molcho This Is Acting (Deluxe Edition) including 7 new tracks out now!

See you next time,
Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge