Monday Share #1

Het is tijd voor een monday chillings artikel! Gewoon om lekker de week mee te beginnen! Ik deel drie leuke linkjes die ik heb gevonden en daarnaast sluit ik af met twee leuke liedjes! Lees snel verder!

Pretzel borrelbroodjes

Shifra deelde een recept over borrelbroodjes. Er kwamen vrienden borrelen en ze heeft toch weer iets lekkers erbij gemaakt!

Plog Antwerpen + eettips

Mira deelde een plog met eettips voor in Antwerpen. Samen met Dylan wil ik echt heel graag een keertje lekker naar Antwerpen, ik was daarom ook heel blij toen ik dit artikel las van Mira.

Challenge Matte & shimmer

Ik doe mee aan de challenge van Mariska! Het is de bedoeling dat je 30 dagen lang extra let op je nagelverzorging en het bijhouden van je nagelgroei. Doe jij al mee? Wil je meedoen, check dan snel even de link voor meer uitleg! Vergeet niet, de challenge kan ook gedaan worden, tijdens het dragen van nagellak!

Kun je je voorstellen dat ik haast ren naar de keuken om de borrelbroodjes wil maken, ik google afspeur voor nog meer Antwerpentips en ondertussen mijn nagels alle liefde geef om flink te groeien? Haha!

En dan nu twee leuke liedjes!

Verder wens ik jou een hele fijne week!

See you next time!
Beaudine

Deze artikelen al gelezen?

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge