Persoonlijk

Mijn wishlist

Je hebt wishlists over beauty of fashion. Welke lippenstift of welk jurkje je eigenlijk wilt. Maar ik bent niet zo van de beauty. Natuurlijk maak ik me wel op maar, een beauty fanaat ben ik niet! Dus ging ik googlen op wishlists en kwam ik een wishlist tegen over alles wat je wilt hebben komende tijd.
Eigenlijk beantwoord ik de vraag: ‘Wat wil ik de komende tijd bereiken, wat wil ik graag?’

 

Mijn Wishlist;

– Besluit nemen welke opleiding ik wil gaan doen.
Ik heb in ‘About me’ al vertelt dat ik noodgedwongen moest stoppen met mijn opleiding Pabo. Door het niet behalen van mijn wiscat. Maar wat wil ik nu wel? Wat wil ik doen? Er zijn een hoop dingen die ik leuk vind! Die ik wil doen.
Vb; Management Economie en recht, Banketbakker, Kinderopvang. Noem maar op. Ik weet het gewoon niet!

– Genieten van de zon en het mooie weer;
De laatste week is het onwijs lekker weer, ik wil gewoon weer lekker in de zon kunnen zitten en genieten van de buitenlucht! Ik word er vrolijk van en merk dat ik dan zin heb om dingen te gaan doen. Dus ik kijk de zon lief aan met de vraag of hij alsjeblieft wat meer wil schijnen!

– Gepersonaliseerd bordje van Blond Amsterdam
Ik vertelde gisteren al dat ik gek ben op Blond. Maar er is iets wat ik echt wil.. Een eigen Blond Amsterdam bordje die gemaakt is door de meiden van Blond. Het liefst een bordje of schaal! Samen met me lieve hondje erop. I love it!

 

– Ontbijten;
Oké, je denkt waarschijnlijk dat doe je elke dag?! Maar ik ontbijt nooit echt nooit. Alleen op zondag maar dat noem ik eerder een brunch als ontbijt. Ik krijg het gewoon niet weg. Maar rond 10/11 uur rommelt me maag en neem ik gewoon zo’n standaard schoolkoekje en lunch ik rond 1 uur. Ik wil echt proberen te gaan ontbijten. Als is het maar een paar happen aan het begin. Het moet gewoon kunnen!

– Meer met Nola zijn;
In de furry tag had ik al vertelt dat Nola me alles is. En toch ben ik amper samen met haar. Ze is bij mij ouders thuis en ik ben eigenlijk elke dag bij mij vriend. Hier wil ze niet alleen zijn dan blaft ze alles bij elkaar.. Dus breng ik haar terug naar mijn ouders. Zondag’s slaap ik thuis en hoe gelukkig ze dan is dat is echt onvoorstelbaar. Maandag gaat ze mee naar me vriend en maandagavond breng ik haar weer naar huis toe. Dit omdat ik dinsdag, woensdag en donderdag werk. Soms haal ik er donderdagavond op zodat ze vrijdag bij me is. Maar dit is een must ik wil vaker samen met haar zijn. Ik mis haar en merk dat zij me ook onwijs mist 🙁

Dus….. dit is mijn wishlist voor de komende tijd ♥♥♥♥

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Isabel
  14 maart 2015 at 11:52

  Leuke blog post! Ik zit nu in mijn eindexamenjaar en vind het ook super moeilijk om een studie te kiezen! 🙂 http://isafashionebella.blogspot.com Fijn weekend, Isabella x

 • Reply
  Floor
  14 maart 2015 at 15:47

  Leuk om te lezen 🙂

 • Reply
  Hannelore
  15 maart 2015 at 12:59

  Leuke blog! Groetjes 🙂
  girlsblogforgirlz.blogspot.com

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge