Persoonlijk

Mijn vervelendste gewoontes

Ook ik heb vervelende en zelfs irritante gewoontes. Iedereen toch wel? Ik heb mijn irritante gewoontes op een rij gezet voor jullie! Gewoon om mij een beetje beter te leren kennen 🙂

Oké daar komen ze!

– Ik ben super goed in uitstellen. Je kunt het 100 keer tegen mij zeggen. Niet alleen het uitstellen van leren voor een toets, maar ook een abonnement opzeggen van iets kan ik flink uitstellen. Ik zou willen dat ik dit kon veranderen!

– Een jaartje geleden was ik totaal geen opruimer. Kleren lagen overal en 1 keer in de week mijn kamer opruimen? Nee, dat was niet aan mij besteed. Alleen nu is er echt iets veranderd. Wanneer ik een doek in mijn handen heb om schoon te maken… Krijg ik een opruimwoede en moet alles maar dan ook echt alles schoon zijn!Ik vind het heerlijk als het schoon en opgeruimd is.

– Zeuren tot mijn zin krijg. Oeps… Ja ik ken eigenlijk geen nee! Ik kan heeeeel lang zeuren en mijn zin krijgen!

– Ik bijt mijn velletjes. Ik bijt geen nagels, maar juist mijn velletjes. En echt ik word er af en toe gek van! In de zomer en winter is het het ergst. Dan zijn me nagels ook kort en zijn me nagels er niet uit. In de lente en winter heb ik een stuk langere nagels en dan bijt ik ook nauwlijks aan mijn velletjes!

– Ik heb ’s avonds de meeste inspiratie, ik hoor je denken beter toch? Alleen maar meer artikelen. Euhm jaa.. maar ik moet er de volgende dag gewoon weer vroeg uit. ’s Morgens denk ik dan oké vanavond vroeg naar bed en dan opnieuw borrelt het in mijn hoofd van de ideeën en is het weer laat. Zucht ik kan het gewoon niet.

Maar verder ben ik heel lief en heb ik ook mijn goede kanten 🙂

Veel liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge