Persoonlijk

Mijn toekomstdromen

Toekomstdromen..
Ook ik heb ze en eigenlijk zijn het ook mijlpalen in mijn leven die ik wil bereiken! Die ik hoop te bereiken en waar ik 100% voor ga!

 

– Op mezelf wonen;
Een eigen plek, mijn eigen dingen bij elkaar hebben. Momenteel ben ik heel veel bij me vriend. Eigenlijk woon ik er gewoon maar, alles maar dan ook echt alles ligt bij mijn ouders. Super ongemakkelijk! Ja een eigen plek daar verlang ik wel een soort van naar!

– Naar Nieuw-Zeeland;
Ooit wil ik naar Nieuw-Zeeland toe. Ik heb er familie wonen die ik echt een keer wil gaan opzoeken. Ik heb er nu gewoon het geld niet voor het kost je zo €1000,- Maar het is wel mijn droom om er heen te gaan!

-Trouwen;
Wie vindt het nu niet geweldig; een jurk – je voelt je een assepoester- , een mooie taart, al je lieve familie en vrienden om je heen en natuurlijk de ring. En me vriend zou zeggen het feest! Jaa, ik wil echt heel graag trouwen!

– Verder ontwikkelen in banket;
Of het nu gaat om een opleiding of gewoon dat ik door veel bakken er beter in wordt? Dat maakt niet uit ik wil mij er gewoon in ontwikkelen! En met veel plezier bakken!

– Kinderen;
Jaaaaa ik wil kindjes! Kan er lang omheen draaien maar ik wil echt kindjes!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Het beste halen uit jezelf | Happiness by Beaudine
    20 maart 2015 at 13:20

    […] Dromen… Ook ik heb ze. Dat heb ik al verteld. Als je veel droomt en hier vaak over nadenkt. Komen ze sneller uit. Ik weet niet of het waar is maar, het is wel mooi om erin te geloven! […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge