DIY

Mijn passie + handwriting tag

Ik heb verschillende passie en vandaag ga ik het hebben over mijn passie schrijven. Welk handschrift heb ik, welke letters schrijf ik elke keer anders en hoe schrijf ik het ‘lekkerste’?

Schrijven is mijn passie:
Mijn passie is schrijven. Ik ben gek op schrijven. Het liefst met de hand en op mijn mooiste. Niet mooi dan gewoon een keertje opnieuw. Op de pabo had ik mijn samenvattingen van taal opgeschreven in een notitieboekje. Ik vind schrijven echt het leukste wat er is. Ik was het er dan ook nooit mee eens als we op school dingen moesten inleveren die getypt zijn, vreselijk vond ik dat…

Mijn handschrift.IMG_1985
Het liefste schrijf ik op 2/3 velletjes op elkaar en een lekker balpen/vulpen. Ik betrap mezelf erop dat ik niet een vaste handschrift heb. Het is of aan elkaar, grote letters, kleine letters etc. Ook verschillen de letters erg vooral de Q, F en A. Waarom? Geen idee ene keer schrijft die letter F lekkerder als de andere F.
Toch vind ik een vulpen en aan elkaar schrijven heerlijk om te doen. Je hoeft een moeite te doen op het balletje te laten rollen van de balpen (waardoor je dus hard moet drukken op je pen) maar, gewoon vloeiend schrijven! Dit komt ook denk ik door mijn opleiding on

Handwriting tag:
De vragen die ik heb ingevuld zijn:

  1. What’s your name/your blogger name?
  2. What’s your blog’s name/URL?
  3. Write “The quick brown fox jumps over the lazy dog.”
  4. Favorite quote?
  5. Your favorite song?
  6. Your favorite band/singers?
  7. Anything else you want to say?
  8. Tag three to five other people.

IMG_1983

Welke letters schrijf jij anders? En wat is jouw passie?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge