Persoonlijk

Mijn grootste angsten

Mijn grootste angsten.. Ik heb 4 dingen wat echt mijn grootste angsten zijn. Ik ben er niet mee bezig. Maar het zijn wel dingen waar ik bang voor ben.

angsten

Slangen

Ik ben als de dood voor slangen. En vooral die dikke pythons of cobra’s Gatss… Nu moet ik wel iets toegeven. Me vriend heeft zelf ook een slang. Heel lief is ze zegt die. Geloof er niks van. Als hij haar water geeft of een muis 🙁 zit ik er zover mogelijk vandaan en kom ik niet in de buurt. Ik wil hem niet aanraken en ook niet zijn vel als hij is verveld. Ohh ik heb al kippenvel bij het idee.

Sientje Sientje

Spinnen

Een spin, ik geloof dat de meeste mensen een angst hebben voor spinnen! Die akelige 8 potige beesten! Ohh kriebel momentjes! In de herfst en lente zijn spinnen er het meeste, dit komt omdat de spinnen volwassen zijn geworden en je ze dan meer ziet. Dus in die tijden zou ik zeggen let goed op voor je de deur uit gaat! Want ze zitten overal!

Kikkers

Mijn ouders wonen aan een grote sloot. En daar zijn natuurlijk heel veel kikkers te vinden! Als je even de honden uit laat moet je echt niet gek op kijken als je bijna op een kikker staat. Vaak van die hele kleintjes. Ik ben meer bezig met het kijken of ik niet op kikkers sta dan dat ik oplet op de honden! Oeps… Ik vind ze gewoon verschrikkelijk.

Een dierbare verliezen

Ja die is ook een grote angst.. Iemand van wie ik zoveel houd verliezen. Dat ze weg zijn in mijn leven op aarde. Nee echt laat ze maar voor goed bij me blijven!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge