Mijn favoriete lettertypen

Ik heb het al eens vaker gezegd: ik ben gek op typen en schrijven. Heerlijk vind ik het om te doen en ik kan al mijn creativiteit erin kwijt. Het allerleukste vind ik de verschillende lettertypen. Daarom deel ik vandaag mijn eerste editie van mijn favoriete lettertypen. Kijk je mee?

Wat stom een aantal weken geleden is mijn laptop gecrasht. Stom, stommer, stomst heb ik niet op tijd een back-up gemaakt. Resultaat: al mijn foto’s, teksten en lettertypen kwijt. Een aantal had ik al opgeschreven en opnieuw geïnstalleerd, helaas ben ik er wel een paar kwijt *snik*.

Maar niet getreurd vandaag heb ik mijn 10 lettertypen die ik vaak gebruik op een rij gezet!

lettertype

Handbrush Lemon Yellow sunDreamerAlways togetherPennellino 
Call me MaybeCheveux d’angeChateaux des OlivesSweet peaWedding bells

Q: Wat zijn jouw favoriete lettertypen?

XX Beaudine

Deze artikelen al gelezen?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge