Persoonlijk

Sneak peek april #1

Een nieuwe maandelijkse rubriek! Favorieten van de maand, dit kan van alles zijn momenten, producten etc. We zijn al weer aangekomen in de maand april. En dus leek het mij een mooi moment om te kijken wat mijn favorieten zijn van de maand maart.

Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik aan het werk als studiebegeleidster. Ik begeleid leerlingen met hun huiswerk. Op zaterdag ben ik aan het werk bij Visspecialist Sluizenman als verkoopster, ik verkoop dus vis, onwijs leuk werk 🙂 Op die dagen ben ik dus achter mijn computer of toonbank te vinden.

En dan nu mijn favorieten van de maand maart!

De foto’s heb ik beschreven van onder naar beneden en van links naar rechts:

favorieten maart (2)

Ik was creatief bezig met een DIY string art , ik vind het resultaat er onwijs leuk uit zien!
Ik drink vrij weinig. Wel frisdrank, dubbelfris etc. Maar water drink ik echt te weinig. Ik vind het echt heel vies, dus ik combineer water met citroen en munt. Heerlijk echt een aanrader!
Oké er gaat niks boven wentelteefjes voor als je oud brood in huis hebt. Ik houd ervan!
Afgelopen maand waren Dylan en ik 2 jaar samen en kreeg ik een bos rozen van mijn lieverd!
Vorige week zondag zag ik dat de fruitschaal vol lag bij mijn ouders en heb ik een heerlijke fruitsalade gemaakt van; appel, banaan, sinaasappel, jus d’orange en kaneel. Super lekker en je zit er goed vol van!
Ik heb even een paar foto’s geschoten voor mijn Outfit Of The Day!
NOLA! Op maandag als ik weer naar Dylan ga want, eigenlijk ben ik daar dagelijks… Neem ik Nola mee en mag ze nog een dagje bij mij zijn! En geloof me ze is boos als ik haar maandagavond weer thuis breng. Zo zielig. Haar blik doet me dan echt veel.


favorieten maart

 Favorieten deel 2

Op de eerste foto draag ik mijn favoriete lippenstift. Het is lippenstift van Rimmel Londen; provocalips #200. Echt een geweldige kleur!
Mijn oppaskindje was een dagje bij mij, hij vond de slang van Dylan onwijs indrukwekkend en heeft er uren vragen over gesteld! Ik houd echt van dit mannetje!!
Dylan was 20 februari jarig en dat hebben we uitgebreid gevierd. En natuurlijk Stef de Stuntpiloot gespeeld. Helaas moest ik nuchter blijven want, de volgende dag ging ik met mijn mama naar de huishoudbeurs ♥♥♥
Opnieuw lieve Nola! Hihi! Eigenlijk is ze er elke maandag dus zul je ook vaak een foto van haar zien!
Mijn nieuwe bril! Ik moest echt weer aan een nieuwe bril. Hij is zwart aan de buitenkant en blauw aan de binnenkant!
Ook was ik creatief in de keuken. Vlechtbrood en Nutella is de perfecte combinatie!
Feestjes! Samen met 2 vrienden gingen we ‘stappen’ in de nieuwe kroeg in ons dorp. We hebben een aantal shotjes gedronken en gedart! Onwijs leuk om onder mijn gezellige vrienden te zijn..

Dit waren eigenlijk wel de leukste momenten van de maand maart. Ik kijk uit om in april weer allemaal leuke momenten te beleven!

Wat waren jou leukste momenten van de afgelopen maand?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Naomi in Wonderland
  6 april 2015 at 11:33

  Wat een fijne foto’s allemaal! Ziet er uit dat je een geweldige maand achter de rug hebt 🙂 Ik heb afgelopen maand enkele Amerikaanse vrienden terug gezien die in Europe waren, altijd fijn!
  Naomi in Wonderland blogde onlangs over: What traveling means to meMy Profile

  • Reply
   Beaudine
   7 april 2015 at 15:23

   Hihi altijd vrolijk om al die leuke dingen die je afgelopen maand hebt gedaan weer te zijn! Ohh leuk! Dat zijn ook onwijs leuke momenten!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge