Persoonlijk

Mijn favorieten in April

Ja de maand april is weer voorbij! Ik heb deze maand hele leuke dingen gedaan: Pasen, Koningsdag, daten met mijn beste vriendinnetje en echt nog veel meer!
Kijk je mee?

IMG_2234 IMG_2324

IMG_2729
 

Hmmm. Ik ben geen drinker maar, toch heb ik deze maand wel af en toe een wijntje genomen. Samen met mijn beste vriendin heb ik weer uren kunnen kletsen en lachen. Echt het was zo onwijs leuk! Ook heb ik een drankje gemaakt met malibu en banaan! ♥


IMG_2436 IMG_2526

IMG_2435
 

Was ik een dagje in het ziekenhuis. Altijd eten mama en ik een broodje en kijk ik altijd even naar het plafond meestal zitten er wel helium ballonnen bovenin. Deze keer dus ook weer super veel! Ik moest maar liefst 8! buisjes prikken. En doordat ze er 4 vergeten was moest ik 2 keer geprikt worden… Dat vond mijn arm niet zo leuk denk ik. Ik heb een hele tijd met een blauwe plek gelopen :(.


IMG_2241 IMG_2551

IMG_2562 IMG_2649

IMG_2733 IMG_2661

Nola alarm!
We gingen een ijsje eten in Boskoop. En de laatste foto: pakte ze elke keer haar bandje van: ‘Laat me alsjeblieft uit!’ Ik heb hier echt heel hard op gelachen.


IMG_2542 IMG_2582

Ook ben ik deze maand druk bezig geweest met mijn homemade bureau. Die je kunt inklappen wanneer je hem niet gebruikt!


IMG_2704 IMG_2701

Hebben we samen met Dylan’s broers de Jelly Belly Bean Boozled Challenge gedaan… GADVERDAMME!
We hebben wel onwijs gelachen! En een hoop gekke bekken getrokken!
Ik weet niet wat ik moet zeggen maar, op dit moment ben ik GEK op beschuit met muisjes en natuurlijk de roze!
Ohhh ik vind het echt heerlijk!


IMG_2740 IMG_2781

Weer zoiets lekkers! Aardbeitjes! Ik kan ze de hele dag door eten! Op zondag maakt Dylan vaak een ontbijt/lunch. Het ligt er helemaal aan hoe laat wij wakker worden. Hij bakt de broodjes en vraagt heel lief wat ik erop wil ♥_♥


Kingsday 2015!

IMG_2744 IMG_2759

IMG_2766 IMG_2767

DCIM102GOPRO IMG_2757

IMG_2768
 

 

 

 

 

 

 

 

Met Koningsdag zijn we met een groep vrienden gewoon in ons dorpje gebleven. Het weer was perfect. Met vuilniszakken (ik dacht het gras is vast nat door de regen en met een kleedje wordt het kleed zo nat..) hebben we uren gezeten, gelachen, foto’s gemaakt en gedronken. Ohh ennn vergeet niet ik heb echt bijna niks op.. 1 wijntje en 2 shotjes van Sourz. Verder niks :).

Toen we naar huis gingen had ik het ijskoud en was ik echt kapot!


Dit was mijn favorieten van de maand April. Deze maand heb ik echt heel veel gelachen en was ik elke dag zo vrolijk door het zonnetje.
Volgende maand ben ik jarig en ga ik bijna op vakantie. Ik ben benieuwd wat voor leuks ik ga beleven in Mei!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge