Persoonlijk

Netflix aanraders #1

Ik ben gek op series. Zodra ik een serie heb gevonden ben ik niet van me computer weg te slaan. Met Gossip Girl heb ik echt 3 weken lang vast gezeten aan mijn computer. Mijn vriend ging dan gamen en vroeg vaak of er al niet klaar mee was. Nee natuurlijk niet. Gossip Girl is leuk en verslavend en ohhh zo jammer dat er dan een eind aan komt….
Op dit moment heb ik ook series die ik kijk en die wil ik graag met jullie delen!

Pretty little lairs:

Pretty Little Liars is een Amerikaanse tienerdrama/mysterie-televisieserie van ABC Family. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard en volgt de levens van vier vriendinnen in het fictieve stadje Rosewood. Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn samen met hun Queen Bee Alison onafscheidelijk. Als Alison verdwijnt, valt de groep echter helemaal uit elkaar. Een jaar later ontvangen ze vreemde berichten van iemand die zichzelf ‘A’ noemt. A weet de grootste geheimen van de vier meiden en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. Aria, Emily, Hanna en Spencer proberen een zo normaal mogelijk leven te leiden, terwijl ze ondertussen steeds meer ontrafelen over Alisons mysterieuze verdwijning en alles op alles zetten om A te ontmaskeren.
Bron


How to get away with murder:

How to Get Away with Murder volgt het privé- en professioneel leven van Annalise Keating, een professor in strafrecht aan de (fictieve) Universiteit van Middleton, Philadelphia, een van de meest prestigieuze universiteiten in strafrecht van Amerika. Advocate Annalise selecteert een groep van haar beste studenten, Connor Walsh, Michaela Pratt, Asher Millstone, Laurel Castillo en Wes Gibbins, die mogen meewerken op haar advocatenkantoor. Annalise is getrouwd met Sam Keating maar heeft ook een amoureuze affaire met politie-inspecteur Nate Lahey. Wanneer haar persoonlijk en professioneel leven verstrengeld geraken, worden Annalise en haar studenten ongewild betrokken bij een moordcomplot. 
Bron


Scandal:

Nadat ze de President van de Verenigde Staten succesvol aan de macht heeft geholpen, besluit Olivia Pope haar eigen crisis-managementbureau op te richten. Ze huurt hiervoor enkele gehaaide partners in die haar daarbij moeten helpen. Zo neemt ze in de eerste aflevering Quinn Perkins op in haar team van ‘Gladiatoren in Maatpak’ (= de naam die haar werknemers zichzelf geven).

In het eerste seizoen draait het schandaal rond Amanda Tanner: een stagiaire die beweert dat ze een nachtje met de President heeft doorgebracht en nu zwanger is. Ze eist geld van de President, anders zal ze haar verhaal aan de media gaan vertellen. De president vraagt aan Olivia om haar te helpen, maar het wordt al snel duidelijk dat niets is wat het lijkt: Olivia blijkt zelf ooit een affaire te hebben gehad met de President en Quinn blijkt een duister geheim met zich mee te dragen.

In het tweede seizoen wordt al snel duidelijk dat de presidentsverkiezingen niet helemaal zuiver zijn verlopen en dat Olivia (en enkele anderen) de verkiezingen hebben vervalst om de President aan de macht te helpen. Dit schandaal dreigt publiek gemaakt te worden en het is aan Olivia en haar team om dit te verhinderen. Ondertussen zijn er allerlei complicaties en schandalen die de zaak nog bemoeilijken en alleen maar ingewikkelder maken, waardoor een web van leugens, verraad en schandalen ontstaat.

In het derde seizoen loopt het schandaal rond de affaire van de President met Olivia verder. Daarnaast blijkt de legerdienst van de President niet helemaal koosjer te zijn verlopen en moet ook hier een schandaal worden verborgen gehouden.Prison break:

Lincoln Burrows zit (onterecht) gevangen voor de moord op de broer van de vicepresident van de Verenigde Staten van Amerika en zal binnen enkele maanden worden geëxecuteerd. Zijn broer,Michael Scofield, ziet maar één mogelijkheid om hem uit de gevangenis te doen ontsnappen: hij pleegt een gewapende overval en moet van de rechter vijf jaar achter tralies in dezelfde gevangenis als zijn broer, de Fox River State Penitentiary. Daar gaat hij Lincoln helpen ontsnappen. Michael was bouwkundig ingenieur bij Maxwell & Schaum, het bedrijf dat de gevangenis renoveerde. Daardoor heeft hij de blauwdrukken van de gevangenis. Hij heeft die blauwdrukken, samen met andere informatie, op zijn lichaam laten tatoeëren, in code, zodat alleen hij de betekenis van de tattoos kent en niemand alarm zal slaan. Binnen de gevangenis blijkt dat Michael een groots plan heeft opgezet om zijn broer te bevrijden en zijn onschuld te bewijzen.

Buiten de gevangenis geloven twee advocaten in Lincolns onschuld en proberen hem vrij te pleiten. Zij worden tegengewerkt door agenten van de Secret Service, in dienst van de vicepresident. De moord op de broer van de vicepresident blijkt opgezet door The Company, een organisatie die grote invloed heeft in de politiek.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge