Persoonlijk

Mijn favoriete gratis Iphone apps

my favoriete gratis apps

Als ik zeg dat ze gratis zijn, mijn favoriet zijn en op mijn Iphone staan… Dan kan ik het maar over één ding hebben: Mijn favoriete Iphone apps! Van mijn leukste liedjes, naar regen en foto’s! Ook te downloaden voor Android telefoons!

BUIENALARM

gratis iphone apps buienalarm

Nu het weer koud en nat is gebruik ik deze app regelmatig. Ik weet dan precies wanneer ik tussen de buien door de hond kan uitlaten, boodschappen doen of hoe ik precies droog aankom op mijn werk. Hij geeft ook aan hoe hard het regent zwaar is hard met kans op onweer en licht is miezerregen. Echt een app waarmee ik niet meer zonder kan!

Download: hier

PICSART

gratis iphone apps picsart

Picsart is een bewerkings app voor foto’s. Je kan foto’s individueel bewerken of een collage maken. Echt mijn favoriete app voor het bewerken van foto’s op mijn Iphone. Veel verschillende effecten, borders, bokeh overlays en nog meer verschillende instellingen.

Download: hier

SPOTIFY

gratis iphone apps spotify

Mijn held wat betreft muziek luisteren. Ik heb Spotify premium en dat is echt een uitkomst. Heerlijk onbeperkt en overal mijn favoriete liedjes luisteren. Afspeellijsten maken met oude nummers of hot items van nu. Ohh en laat ik het delen van afspeellijsten niet vergeten en het downloaden van nummers zodat je je internet uit kan zetten, dat houdt in muziek luisteren zonder dat je MB’s eraan gaan! Heb ik je al overtuigd?

Download: hier

WUNDERLIST

gratis iphone apps wunderlist

Ik heb je net al geprobeerd te overtuigen met Spotify, maar wunderlist is echt nog geweldiger! Kan dat? Nee, eigenlijk niet! Maar hé Wunderlist is geweldig voor vergeetachtige personen zoals ik! Lijstjes, lijstjes, lijstjes ik heb ze serieus overal liggen. Dit moet ik nog doen of dit moet ik halen. Nu staat alles in één app en het mooie is nog: je kan hem zo openen op je computer! #TSJAKKA

Download: hier

favoriete gratis apps

Welke app zou jij meteen downloaden en welke favoriete app mis ik?

XX Beaudine

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Estrella
  15 oktober 2015 at 22:25

  Altijd leuk zulke favoriete app lijstjes! Ik heb zelf Wunderlist ook lange tijd gebruikt, maar vond de synchronisatie niet geweldig. Ik gebruk nu gewoon de herinneringen app die standaard op de iPhone staat. Geen toeters en bellen en gewoon lekker praktisch. Ik gebruik zelf Instagram heel veel en heb onlangs Send Anywhere ontdekt, waarmee je heel gemakkelijk en snel bestanden naar je computer, je tablet of naar iemand anders kunt sturen.
  Estrella blogde onlangs over: Glimlachmomentjes #151015My Profile

 • Reply
  Natascha
  16 oktober 2015 at 15:39

  Oeh die laatste wil ik wel eens uitproberen! Voor nu ben ik alles aan het noteren op de herinneringen-app, maar dat is zo onpraktisch…
  Natascha blogde onlangs over: Al het begin is moeilijk…My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge