Nagels

Mijn eerste ESSIE nagelak

essie nagellka

Mijn eerste Essie nagellak is een feit. Altijd vond ik ze te duur, maar toen ik meer Essie reviews voorbij zag komen. Het begon steeds meer te kriebelen en ik wist het zeker, ook ik moest een Essie nagellakje hebben. En in plaats van 1 Essie nagellak, koos ik er 2. Ben je ook benieuwd geworden welke 2 nagellakjes ik heb meegenomen?

essie nagellak

Ik wilde een koraal kleurtje, maar die kon ik niet vinden en dus koos ik voor mint. Tja, waarom ook niet ik ben op dit moment helemaal fan van mint kleuren! En van het een kwam het ander; zo had ik het andere kleurtje ook meteen in het mandje liggen. Wederom ook verliefd op deze mooie kleur.

essie roze nagellak essie

Op dit moment draag ik nepnagels. Mijn nagels zijn in de zomer en winter het zwakst en ik bijt mijn velletjes. Zodra ik lange nagels heb doe ik dit een stuk minder, omdat ik er dan gewoon heel blij mee ben. Mijn nagelriemen etc. zijn nu aan het herstellen. Vreselijk vind ik het om ze te zien.

essie mint DSCN0238

Jaa mint. Dit kleurtje neigt meer naar babyblauw, maar ik vind hem mooi.

Het moest er een keer van komen. De nagellak van catrice en essence vind ik ook heel mooi, maar dit is echt perfect! Hij dekt perfect en laat geen strepen aan van het laken! Je kunt Essie nagellak bij de Etos kopen, ze kosten €9,99 per stuk.

Wat vinden jullie van Essie nagellak?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge