Persoonlijk

Mijn eerste dag bij Junis

Gisteren had ik mijn eerste dag bij Junis. We gingen naar het zwembad. Eten en drinken , handdoeken en zwemkleding mee. Ben je benieuwd hoe mijn eerste dag was? Lees dan gauw verder!

Ik had er echt onwijs veel zin in en stond wonder boven wonder op tijd naast mijn bed. Ik heb snel wat make-up op gedaan, kleren aangetrokken, brood gemaakt, flesje drinken gevuld en sprong op de fiets. Voor mij is het ongeveer 15 minuutjes fietsen. Met dit weer weet ik nooit zo goed wat ik moet doen; winterjas of zomerjas aan?! Dilemma’s! Toch maar mijn winterjas aangetrokken.

Om 08:45 uur kwam ik aan en ik voelde me zo ongelofelijk ‘nat’, ik had echt het hele verkeerd shirtje aan. Dacht dat die luchtig was maar, hij plakte helemaal vast aan mij. Zucht! Wat had ik spijt van die winterjas zeg!

Om 09:00 uur gingen we vertrekken vanaf de locatie op naar het zwembad. Dit was zo’n 30 minuten fietsen met 33 leerlingen! En geloof me ik was kapot. Afgelopen week ben ik flink verkouden geweest, nog steeds wel een beetje. De hele weg ademde ik door mijn mond. We moesten een grote  stijlen brug over en een tunnel door. De kinderen kwamen amper omhoog en jij dus ook niet..

Eenmaal bij het zwembad aangekomen hadden jongens van het ID College allerlei spellen bedacht, verdeeld in 5 groepen. Rambal, snorkelen, waterpolo, estafette en een stormbaan. De sfeer was perfect, echt heel leuk! De kinderen waren enorm enthousiast en hadden het zo naar hun zin. Na de spellen was er tijd om vrij te zwemmen en om 12 uur gingen we ons weer aankleden. We hebben toen even een plakje ontbijtkoek gegeten en limonade gedronken en zijn weer op de fiets gestapt.

Dit keer deden we er iets langer over en hadden de kinderen nog meer last van de hoge stijlen brug. Ze kwamen nu echt haast niet boven; ze waren kapot!
Ik heb mijn collega’s nog even geholpen met het dekken van de tafel en om half 2 ben ik zelf naar huis gegaan.

Ik heb genoten van deze dag bij Junis en kan niet wachten tot ik echte dagen meemaak. De collega’s en kinderen zijn zo lief!
Ik kijk uit naar mijn eerste dagen op de locatie!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge