Persoonlijk

Blond Amsterdam stash #3

Deel 3 alweer van mijn Blond Amsterdam stash! Dit keer XL bekers, Springtime en het sprookjesbos! Check snel over welke producten ik het heb:

XL beker roze en blauw

XL beker blauw

Ik weet dat ik sowieso de roze XL beker van een vriendin heb gehad! Haar heb ik stiekem ook een beetje aangestoken hihi! de Petit fours vond ik gewoon onwijs leuk erbij passen!

XL beker landen

Dit zijn de XL bekers van de landen serie. Helaas heb ik er maar twee (er zijn er vier van). Dit zijn ‘Parijs’ en ‘Holland’. Op de bekers staan typische dingen op van het land!

Springtime

Met de ‘Happy Springtime’ schaal ben ik onwijs blij! Daar presenteer ik ook altijd mijn cakejes op. Of ik leg er toastjes op op een verjaardag. Verder ligt er een ontbijtbordje en dinerbord naast, maar die komen in een ander artikel nog voorbij!

bakje Doornroosje Doornroosje

Ik had nog helemaal niks van deze serie: ‘het Sprookjesbos’, maar toen ik een keer opgepast had op katten kreeg ik het ontbijtbordje van Doornroosje. Ik vond hem onwijs leuk, maar ik vond dat er wel wat bij moest. Dus toen heb ik van mijn vriend afgelopen maand het bakje en gebaksbordje gehad.

Welke items wil jij nog graag hebben?

See you next time,
Beaudine ?

Check ook de andere artikelen:
– Blond Amsterdam stash #1
– Blond Amsterdam stash #2

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kelly
  9 maart 2016 at 12:13

  Wauw wat een gave items ! Ik heb in de efteling ooit een koekjespot gezien van het sprookjesbos, die had ik bijna meegenomen, zo gaaf!
  Kelly blogde onlangs over: Lifestyle| Inspiratie en ideeën boekMy Profile

 • Reply
  Mariska
  9 maart 2016 at 13:55

  Die sprookjesserie is zo leuk! Elke keer weer leuk om naar je giga stash te kijken 😀
  Mariska blogde onlangs over: Winactie: MAC lipstick vs Lush gezichtsmasker & lipscrub!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge