Persoonlijk

Blond Amsterdam stash #2

blond amsterdam

Vorige week kon je het eerste deel van mijn Blond Amsterdam stash #1 lezen. Vandaag is het tijd voor deel 2! Ik heb weer 10 foto’s zien van mijn ongelofelijke grote Blond stash! Benieuwd welke items er in dit artikel staan? Check it out:

blond amsterdam

Dit mooie pareltje heb ik gehad van vriendlief. Hij kwam via een Facebook deze geweldige theepot tegen met rechaud (dat is een duur woord voor waxinehouder haha!). De suikerpot en melkkannetje, heb ik zelf gekocht. Nu is de theepot officieel van een serie eerder. Daarom heeft de theepot strepen en het melkkannetje samen met de suikerpot stippen. Als ik ooit de theepot nog tegen kom met stippen, gaat hij zeker mee naar huis! Maar voor nu vind ik het prima en is het toch een mooi, schattig setje bij elkaar! ??

blond amsterdam

In eerste instantie wilde ik sowieso van alles twee hebben. Dus vandaar dat ik twee pasta borden heb. Officieel vier want in het vorige artikel stonden er ook twee. Maar dit is weer een andere serie en van deze heb ik er dus vier.

blond amsterdam

Eigenlijk is dit wel heel grappig om te vertellen. Op eerste kerstdag kreeg ik van mijn oma vier eierdopjes! Super lief!?? Op tweede kerstdag vierde wij kerst bij Dylan’s familie. Superleuk. Eén van zijn broers dacht een geweldig cadeau te hebben. Hij was namelijk in de veronderstelling dat het shot glaasjes waren! Ja, ik heb er heel hard om moeten lachen en 100% zeker als ik samenwoon met vriendlief, krijgt hij een shotje uit een eierdopje! ??

blond amsterdam

Van de I love Holland lijn, heb ik deze als enigste (ik vind ‘even bijkletsen’  stiekem leuker) . Het grappige is alleen het worstenplankje/kaasplankje was het allereerste item die ik via Marktplaats kocht en de stamper is een item waar ik echt heeeeel veeeeel moeite voor heb gedaan! Naar hem hem ik zo lang gezocht!

blond amsterdam blond amsterdam

Deze twee prachtige bekers, zijn bekers die ik moest hebben. Ze zijn namelijk gemaakt voor het Emma Kinderziekenhuis. Jullie weten dat ik voor controle altijd naar het AMC ga en dus zijn dit twee exemplaren waar ik heeeel zuinig op ben!

blond amsterdam

De snackschaal! Om toch een beetje blond te kunnen gebruiken, gebruik ik deze nu als nachtkastje eigenlijk. Hij ligt wel op de kast, maar ik leg mijn oorbellen, horloge, ringen, lipgloss etc. erin. Zo gebruik ik dus nog iets van mijn blond haha!

blond amsterdam

Als laatste het zout en peperstel, eigenlijk hoorde die gewoon in mijn complete stash. Dus daar heb ik eigenlijk niks aan toe te voegen!

Welke items wil jij nog graag hebben?

See you next time,
Beaudine ?

Check ook de andere artikelen:
Blond amsterdam stash #1

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mariska
  3 maart 2016 at 12:49

  Je hebt echt de meest geweldig stash ooit! Het is allemaal zo mooi 😀 Ik kan niet eens kiezen wat ik het leukst vindt dus ik kijk maar gewoon m’n ogen uit 😛
  Mariska blogde onlangs over: Nieuw binnen, onderweg en wishlist | Sneak peekMy Profile

 • Reply
  Marushi
  3 maart 2016 at 14:05

  Wat een leuke spulletjes allemaal! Ik vind het echt gaaf getekend. -x-
  Marushi blogde onlangs over: Outfits from the past! #1My Profile

 • Reply
  Sabine
  3 maart 2016 at 14:48

  Zo leuk Blond Amsterdam! Ik had een heel mooie theedoos, die ik altijd gebruikte, maar heb m niet meegenomen naar Colombia. Heb hem gegeven aan mijn schoonzusje die ook een kast vol heeft staan met Blond Amsterdam servies 🙂 Nu heb ik dus niets meer hiervan helaas.
  Sabine blogde onlangs over: 30 x voor het eerst in New YorkMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge