Blogger things

Links I love #1

Ik kwam afgelopen maand een heleboel interessante en leuke links tegen. Ik volg zelf ook een heleboel blogs en neem daar eigenlijk elke dag wel een kijkje! Kijk je mee?

Twee weken geleden postte Shifra van A cup of life een blogartikel over het dealen met negativiteit. Shifra deelt een aantal fijne tips om om te gaan met kritiek die je krijgt. Ook vertelt ze een quote die iemand een half jaar geleden tegen haar zei: ‘Elke dag stel je iemand teleur, élke dag kwets je iemand. Ga daar maar vanuit’. Oké die quote ga ik zeker onthouden 🙂

Het is je vast niet ontgaan, als je mijn blog regelmatig bezoekt, dat ik gek ben op interieur en zeker de styling ervan. Ik ben elke dag wel te vinden op Pinterest en laat aan vriendlief de mooiste dingen zien. Ik had het er zaterdag nog over: ik heb 689 pins in totaal! Ja, daar ging mijn mond ook van open staan. Toen  Younigue van Younigueblog kwam een artikel tegen over interieurinspiratie op Instagram was ik een heel blij meisje. Nu staat mijn instagram ook nog eens vol met interieurinspiratie 🙂

Jummie! Ik ben een echte snoepkont, wat betreft lekker dingen waar ik intens van kan genieten. Zo dus ook deze chocolademelk, Aranka van ByAranka, deelde zo’n heerlijk recept. Ik heb hem meteen gemaakt en er echt heerlijk van genoten!

Toen Laura van Blogaholic een artikel schreef over online tools die het bloggen nog leuker maken, was ik meteen nieuwsgierig. Welke tools beveelt zij mij aan en wat kan ik er allemaal mee? Ben je zelf een blogger? Dan zou ik je dit artikel zeker aanraden!

Serena van Beautylab, kreeg heel vaak commentaar over het gebruik van advertorials. Bezoekers gebruiken een Adblocker en konden opeens geen foto’s meer zien. Ze legt duidelijk uit dat advertorials en banners nodig zijn om haar brood mee te verdienen. Zeker een heel interessant artikel.

Welke inspirerende blogartikelen kwam jij de laatste maand tegen?

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kirsten
  31 oktober 2015 at 22:40

  Oww, nutella chocolade melk klinkt wel heel erg lekker. Moet ik ook eens gaan proberen 😀
  Kirsten blogde onlangs over: HalloweenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge