Persoonlijk

Lieve Iphone

Stomme Iphone, je laat mij in de steek. Ik moet echt op zoek naar een vervanger. In dit artikel vraag ik mijn Iphone nog vijf maanden bij mij te blijven.

Lieve Iphone,

Al 14 maanden ben je in mijn bezit en geniet ik van je doen en laten. Je maakt de prachtigste foto’s en doet de dingen die je moet doen. In april mag ik eindelijk mijn abonnement verlengen en helaas kijk ik daar ook heel erg naar uit. Ik weet het je bent al 14 maanden oud (hoeveel zou dat zijn in mensenjaren?), maar op dit moment laat je mij veel te vaak in de steek! Kan je niet nog heel even wachten tot april? Ik behandel je met zoveel liefde, je mag bij mij in bed liggen en je mag/moet overal mee naar toe! Tegenwoordig heb ik een papieren agenda nodig, omdat je niets meer onthoud. Jouw homebutton werkt nog amper en de aan en uit knop gaat ook steeds stroever…

Wat moet ik nou? Je laat me in de steek met al je streken! Je valt tien keer per dag uit en ik moet je tien keer per dag aan het infuus leggen? Mijn appjes lopen vaak vast, ik denk dat het allemaal iets te snel voor je gaat, maar laten we eerlijk zijn; is dit wat ik er voor terug krijg? Ga je echt niet langer mee dan twee jaar? Zal ik binnenkort dan echt afscheid van je moeten nemen?

Lieve Iphone, ik zou je dus willen vragen of je nog alsjeblieft vijf maanden bij mij zou willen blijven. Zodat ik in april een geschikt ander maatje kan vinden! Zodat weer alles werkt zoals het hoort…


Oké en nu even zonder dollen! Ik ben mijn Iphone spuugzat. Hij werkt niet meer zoals het hoort, valt tien keer per dag uit en de homebutton (die je zo ontzettend hard nodig hebt) werkt amper nog. Ik mag in april mijn abonnement verlengen en dat ik iets waar ik heel veel zin in heb! Waar ik dan wel zo van baal is de voorpagina van de MediaMarkt folder: Dikke vette Iphone’s in de aanbieding! Het is zo aantrekkelijk en dan moet je nog wachten tot april! Het is onbeschrijfelijk!

Ik hoop dat het super snel april is, want dan kan ik eindelijk een nieuwe vervanger uitzoeken!!

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Natascha
  4 november 2015 at 19:34

  Ik heb ook een Iphone en is al 4 jaar (!) en leeft nog steeds. oké hij mag wel net een tikkeltje sneller werken en de home knop is bijna stuk maar voor de rest doet hij het nog. Voor een extra home knop op je scherm kan je gaan naar instellingen > algemeen > toegankelijkheid > activeringsknop > Assistive touch en dan drie keer op de home knop klikken en tadaa je hebt een extra home knop op je iphone die wel werkt xD

  • Reply
   Beaudine
   4 november 2015 at 19:38

   Ohh je bent een heldin! Ik heb wel dankzij de nieuwe update de batterijbesparing aanstaan. Dan gaat hij af en toe ook wat langer mee!

 • Reply
  Kalliopia
  4 november 2015 at 21:41

  Oei, 14 maanden lijkt me nog niet zo heel lang om al zoveel gebreken te hebben. En dat abbo hangt vast aan je telefoon? Dus je kan geen nieuwe kopen en daar je oude sim kaart insteken? Ik duim dat hij het nog even uithoudt!
  Kalliopia blogde onlangs over: Aftellen naar: Warschau!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge