Persoonlijk

Leer mij beter kennen.

Doordat ik mijn koffie verslaving even moet laten liggen drink ik nu heel veel thee. Ik beantwoord een paar van de vragen die tegenwoordig op de nieuwe thee zakjes staan.

Hoe kwam ik op dit idee?

Omdat ik nu niet zo veel koffie mag ivm met mijn zwangerschap. Drink ik onwijs veel thee. Ik drink bij alle soorten thee. Maar heb ook een paar favorieten. Zoals Citroën, mango, opfleuren (dat is met rozenblaadjes en framboos), en in de winter deonk ik winter glow.

Ik drink het liefste de echt picwick thee.Sinds een tijdje heeft picwick “thee” vragen op de thee zakjes staan. En ik dacht daarom ga ik die niet voor jullie beandworden? Zodat jullie mij beter leren kennen. Dus ik heb een tijdje de vragen gespaard en ik ga er eerlijk antwoord op gegeven.

vragen en antwoorden:

Wat zou je het liefste tegen je jongeren zelf zeggen? 

Ik denk dat ik toch tegen me zelf zou zeggen dat ik iets beter me best op school had moeten doen.

welk geheim weet niemand van jou?

wat een rare vraag haha. Mijn geheim blijft natuurlijk geheim.

Welke geur roept bij jou jeugd herringeren op? 

Net gemaaid gras. Oh wat ruikt dat lekker! Vroeger zaten wij elke jaar op de camping een echte boere camping in Gelderland. Er was alleen een speeltuintje. We haddenn met de vaste groep mensen (dus die er elke weekend waren!) een groot opblaas zwembad gekocht. We kwamen daar elk weekend en natuurlijk in de vakanties. Het was echt geweldig! En echt iets wat ik onwijs mis.

Welk dier zou je voor een dag willen zijn ?

een kat! Als ik hier thuis zie hoe lui mijn katten zijn. Lijk me dat echt heerlijk voor 1 dag heel de dag op de bank of bed te liggen. En af en toe even op te staan om te eten en te plassen. Klinkt toch heerlijk!?

in welk land zou je het liefste wonen?

ik denk dat ik dood ongelukkig word in een ander land. zoals mijn (Engelse) moeder zegt ben ik een echte kaas kop. En ik zou ook echt niet zonder mijn moeder kunnen.

Wie vond je de meest vervelende leeraar op school?

onze hout docent! Hout kom op welk meisje vind dat nou leuk als ze 15 is? Onze ouwe hout docent was het met ons eens dat wij het heel stom vonden. Maar na een jaar kregen we een nieuwe docent. En die vond dat we gewoon mee moesten doen.. we hadden op woensdag hout les en ik kan jullie vertellen dat k elke woensdag moest nablijven. En aangezien ik dat niet deed, Belde hij elke woensdag mijn moeder.

Waar zou je het liefste 10 minuten gratis willen winkelen?

de baby dump! Dat is een grote baby winkel met onwijs leuke dingen en kleding. Ik ben echt verliefd op die winkel. En baby dingen zijn altijd leuk nu! Hoewel nieuwe kleding ook heel welkom is!

Hebben jullie nog een leuke vraag? Vraag hem hier onder en ik zal eerlijk antwoord terug geven.

Liefst Joanna!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Jessica J.
  12 april 2017 at 20:49

  Leuk dat er vragen op de theelabeltjes staan! Bijna net zo tof als de spreuken van Yogi Tea. 🙂
  Jessica J. blogde onlangs over: Coastal Living: Nieuwe Yankee Candle-geuren 2017My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge