Verzorging

L’anza healing oil

Nu jullie weten dat ik een haarwerk draag. Kan ik jullie ook wat vertellen over de haarproducten die ik gebruik. Tja met een haarwerk kan je niet je haar wassen met andrelon en je bent zeker niet binnen 5 min. klaar. Vandaag laat ik jullie nieuwe producten zien die ik MOET gebruiken, maar I LOVE IT!

Ik baal er echt van dat ik geen andrelon kan gebruiken… Dit is 10 keer goedkoper, maar helaas dan gaat de kwaliteit van het haarstuk ook snel achteruit. Voorheen gebruikte ik Sebastian (overigens ook een duur merk), alleen het haarwerk wat ik heb gekregen in december werd droog en stroef. Dat ik eigenlijk wel moest overstappen naar L’anza.

L’Anza is een professioneel (kappers)merk voor haarverzorging. De healing oil lijn is de duurste lijn in de collectie. De andere shampoos en conditioners kosten tussen de €20 en €25 per stuk, de Healing Oil producten kosten rond de €50 per stuk. Ik kan je vertellen dat ik nogal schrok van de prijs. Ik bedoel het is echt een rib uit mijn lijf. Ik heb het alleen slim bedacht en alle producten voor mijn verjaardag gevraagd!

lanza healing oil1

Ik heb de shampoo die kostte €49,95, de conditioner die was ook €49,95 en een hair treatment oil €29,95. Nu heb ik ze niet gekocht bij de winkel waar ik mijn haarwerken vandaan heb, maar ben ik op zoek gegaan op internet en kwam ik deze site tegen. Het totaal plaatje was €112,85. Eerlijk gezegd dus erg duur!

Natuurlijk ben ik eerst opzoek gegaan naar wat anderen zeggen over de lijn en wat L’anza zegt over de producten:
Een droomopdracht, die resulteerde in de nieuwe Keratin Healing Oil. Drie producten – Shampoo, Conditioner en Hair Treatment – die pure luxe zijn voor het haar. En zelfs meer dan dat: het haar ziet er niet alleen veel gezonder uit (wat een glans!), maar ís het ook.

De productontwikkelaars selecteerden de meest exclusieve en vooral effectieve ingrediënten en pasten deze toe in hoeveelheden waarin ze ook echt effect hebben. Geen loze lokkertjes – zoals diamant, truffel of kaviaar – in niets betekende percentages, maar alleen ingrediënten die aantoonbaar werkzaam zijn. In doseringen, die er echt toe doen. Dit alles heeft geresulteerd in een nieuwe klasse haarverzorging: Ultra Luxurious & High Performance Haircare. L’ANZA Keratin Healing Oil is Health, Beauty & Luxury in één.

Wetenschappelijk bewezen
‘Ingrediënten, die aantoonbaar werkzaam zijn’ is niet zomaar een belofte. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen: 75% reductie in droogtijd, 53% verbeterde gladheid, 288% meer glans, 22% meer trekkracht, 41% meer torsiekracht en 41% zachter haar. De magie achter deze cijfers is een combinatie van effectieve ingrediënten: zoals de vier waardevolle botanische oliën van het Phyto IV Complex die het haar krachtig hydrateren, de nieuwe generatie keratine die zorgt voor maximaal haarherstel, de drievoudige UV-protectie die het haar beschermt tegen UVA-, UVB- en UVC-straling, en de uiterst effectieve kleurbeschermers. Dankzij de slimme nanotechnologie 102 kunnen de werkzame ingrediënten tot diep in het haar binnendringen, waardoor het van binnenuit wordt hersteld. En al net zo belangrijk zijn de stoffen die er níet in zitten: de producten zijn vrij van sulfaten, parabenen, gluten en sodium chloride. Juist deze zorgvuldige afweging van wat wel en wat niet maakt L’ANZA Keratin Healing Oil tot wellicht de meest revolutionaire haarverzorginglijn van dit moment.

Glad met volume? Het kan, zelfs bij slap haar!
Wellicht het meest opmerkelijke aan deze noviteit is dat L’ANZA met Keratin Healing Oil twee tegenstrijdigheden met elkaar combineert: ‘zacht & glad’ met ‘veerkracht & volume’. Uniek in de wereld van haarverzorging. Dankzij deze bijzondere combinatie is de nieuwe lijn geschikt voor alle haartypen, zelfs voor dun en slap haar. Maar meer dan woorden, meer dan cijfers overtuigen de producten zelf. Probeer zelf de nieuwe Keratin Healing Oil Shampoo, Conditioner & Hair Treatment en ontdek het weldadige gevoel van Health, Beauty & Luxury.

Het best denkbare in wassen, verzorgen en verwennen
De parel van deze nieuwe lijn van L’ANZA is absoluut de Keratin Healing Oil Hair Treatment. Deze luxueuze olie werkt met L’ANZA’s befaamde Keratin Healing System en is daarmee de enige olie die het haar werkelijk herstelt. Het vult de keratine aan, geeft kracht en verbetert de elasticiteit. Het vochtgehalte wordt verbeterd, waardoor het haar mooi glanst en heerlijk zacht en glad aanvoelt. De weelderige, crèmige Keratin Healing Oil Shampoo reinigt het haar mild, geeft het extra vocht, volume en kracht. De Keratin Healing Oil Conditioner versterkt,herstelt en hydrateert het haar. Het wordt elastisch en krijgt body, zonder dat het wordt verzwaard. De drie producten zijn perfect op elkaar afgestemd en versterken elkaars werking. Met de nieuwste technologieën, de hoogste kwaliteit ingrediënten en een super geconcentreerde helende werking geeft u uw haar het beste van het beste.

Dat klinkt best goed toch?

Wat voor mijn haarwerk belangrijk is is dat er geen siliconen in zitten die zorgen dat mijn haar uitdroogt en zoals je kunt lezen zitten er heel veel boters en oliën in.

We beginnen met de shampoo:
Ik heb een grote fles van 300 ml. Je kan ook een liter fles kopen, maar ik vond dit al duur zat!

lanza healing oil3

Wat L’Anza belooft:

 • Weelderig en crèmige schuim
 • Geconcentreerde Healing
 • Geeft volume & kracht
 • Hydrateert met Phyto IV Complex
 • Volgende generatie Keratin
 • Triple UV bescherming –
 • Beschermt de haarkleur
 • Sulfaatvrij, parabeenvrij, glutenvrij & sodium chloridevrij

Het bevat veel verzorgende producten als:  keratine, nigerzaad olie, babassu olie, acai olie, koffieboonolie, murumuru boter, gugo extract, cactusbloemextract… Nou veel weet ik er niet van, ik weet wel dat mijn haarwerk dit echt heel hard nodig heeft.

lanza healing oil4

De conditioner:
De conditioner! Ook deze zit in een fles van 300ml.

lanza healing oil2

Wat L’Anza belooft:

 • Geeft body; verzwaart het haar niet!
 • Geconcentreerde Healing
 • Versterkt elasticiteit en kracht
 • Hydrateert met Phyto IV Complex
 • Volgende generatie Keratin
 • Triple UV bescherming
 • Beschermd de haarkleur
 • Parabeen en Gluten-vrij

Ook in de conditioner zitten wel siliconen, dit heeft te maken met het glans krijgen van je haar. Ook hierin zitten weer zoveel mooie en fijne oliën. Daar word ik echt heel blij van!

lanza healing oil5

Een serum/olie! Deze zit in een grote pompfles van 50ml.

 • Bevat een ultra-herstellende mix van 4 botanische oliën
 • Zorgt voor een optimaal haarherstel en geeft het haar volume en zijdezachte glans
 • Vult Keratine aan, die zorgt voor kracht en elasticiteit – Reduceert de droogtijd met 65%
 • Beschermt het haar tegen schadelijke invloeden
 • Thermische bescherming

Je kan de oil uitwassen, ik gebruik hem vooral op nat haar of droog haar. Je kan het namelijk dagelijks gebruiken en een haarwerk hoef je maar één keer in de 2 weken te wassen.

Nou ik kan vertellen het kost je een rib uit je lijf, maar je krijgt er zoveel voor terug. Ik heb geen last meer van droog haar en het haarwerk droogt een stuk sneller op! Ik ben echt heel erg tevreden.

Veel liefs, Beaudine ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge