Persoonlijk

Landen die ik wil bezoeken

Sinds ik terug ben van vakantie, ben ik er zeker over: ik wil meer landen zien, meer genieten van de specifieke dingen die ieder land heeft en echt op avontuur gaan! Ik heb 7 landen op mijn lijstje staan die ik heel graag wil bezoeken!

Nieuw zeeland

Ik wil dolgraag naar Nieuw Zeeland om naar familie te gaan. Een broer van mijn moeder woont daar. En ik weet zeker dat zij een heleboel leuke plekjes weten in Nieuw-Zeeland!

malediven

Malediven

Malediven is één van de bounty eilanden en bestaan uit bewoonde en onbewoonde eilanden. Je hebt er prachtige uitzichten (wie wilt dat nou niet 😉 ) en een top sfeer om heerlijk te ontspannen. En om het dan helemaal bont te maken zou ik naar Nalaguraidhoo willen. Dit eiland is onbewoond maar staat bekent als het eiland met de allermooiste stranden van de Malediven!

Bali

Je kan in Bali zonder jas de deur uit, alles is er spotgoedkoop, elke avond eet je saté en zwemmen met dolfijnen. Dit zijn mijn redenen om naar Bali te gaan.

afrika

Afrika

Eigenlijk wil ik maar voor één ding naar Afrika en dat is het zien van Wilde dieren! Tijgers, giraffen, olifanten, nijlpaarde, zebra’s etc..

48281329

 

Amerika

Shoppen & stranden moet ik nog meer uitleggen? Het lijkt me geweldig een keer door de times square te lopen en echt een keer goed shoppen. Ik heb een paar keer gezegd ik ga naar New York en neem alleen een koffer mee voor de rest koop ik alles daar! Haha ga ik nu nooit meer doen hoor, maar je kan zo veel andere dingen in Amerika kopen als dat je in Nederland kan doen! Ohh en Oud & Nieuw zou ik een keer in Amerika willen vieren!

hawaii

Hawaii

Wie droomt er niet van trouwen op Hawaii? Ik heb het wel eens voor de grap gezegd of genieten van witte stranden en heldere zeeën? Ik zou best wel eens naar Lanikai beach willen! Omdat op Hawaii vulkanen actief zijn heb je op Hawaii zoveel verschillende soorten stranden, op Maui heb je rode, zwarte en witte stranden. Het lijkt mij echt onwijs gaaf om dat allemaal te zien!

Brazilie

Hier zou ik best heen willen: zwemmen in blauwe wateren, het zien van indrukwekkende watervallen en sluierwatervallen; Iguazu Falls & Véu de Noiva en natuurlijk het amazonegebied. Het lijkt me allemaal zo gigantisch mooi! Ik ben nu al verliefd op alle foto’s die je kan vinden op internet!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maxime
  11 juli 2015 at 16:55

  Ik ben het helemaal met je eens!
  Hier zou ik ook heel graag naar toe willen.
  xx
  Maxime blogde onlangs over: Deauty Box | June ’15My Profile

  • Reply
   Beaudine
   11 juli 2015 at 17:39

   Wat leuk! Alle landen hebben zoveel persoonlijke dingen die ik wil zien!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge