Mijn eerste keer Tony’s chocolonely

Tony's Chocolonely

Tony’s Chocolonely, ik wist nooit zo goed wat ik ervan moest denken. Was het heel erg overdreven wat men zei over Tony of hadden ze gelijk. Tot deze week had ik nog nooit een reep Tony’s Chocolonely gekocht of gegeten. Het is tijd voor verandering, tijd voor mijn eerste Tony’s Chocolonely.

Tony's Chocolonely

Ik heb gekozen voor Tony’s Chocolonely karamel zeezout en voor de Tony’s Chocolonely lemon cheesecake. Beide zijn melkchocolade, puur vind ik namelijk niet lekker. De combi karamel zeezout klinkt het allerlekkerste. Tijd om te proeven!

Tony’s Chocolonely Karamel en Zeezout

Tony's Chocolonely

Tony’s Chocolonely Karamel zeezout dus. De oranje wikkel om de reep trok mijn aandacht in het schap. Toen ik de combi karamel zeezout zag, wist ik dat ik hem moest proeven. OH MY deze combi, ik vind hem heerlijk! Eerst proefde ik de zeezout niet, dit had van mij wel wat meer gemogen. Hij lijkt qua karamel wel een beetje op Milka daim, maar deze chocolade is gewoon totaal anders en dan af en toe een korreltje zout. Heel bijzonder, maar onwijs lekker!

Tony’s Chocolonely Melk karamel zeezout 180 gram – € 2,63

Tony’s Chocolonely Lemon Cheesecake

Tony Chocolonely4

Lemon cheesecake is de derde limited edition van Tony’s. De goude wikkel die om de chocolade heen zit, doet mij een beetje denken aan een Sjakie en de chocolade fabriek. Ik vind de reep niet heel erg smaken naar cheesecake. De chocolade is lekker zoet en af en toe proef je een stukje koek met citroen en heb je een iets frissere smaak in je mond. De smaak van cheesecake had wel iets meer naar voren mogen komen. Jammer maar helaas.

Tony’s Chocolonely Melk lemon cheesecake 180 gram – € 3,50

Conclusie

Ik ben dus voor het eerst in aanraking gekomen met Tony’s Chocolonely en wat ben ik ongelofelijk enthousiast. De lemon cheesecake vind ik iets minder. Doordat ik gewoon de smaak van cheesecake zo mis. Maar de karamel zeezout. OH MY I love it. En ik ben heel eerlijk: dit is al de tweede reep die ik hem gekocht.

Liefs, Beaudine

Deze artikelen al gelezen?

8 reacties

  1. Ik twijfel nog steeds over zout in Chocolade, ik weet niet of dat zo mijn ding is. Cheesecake klinkt wel heel erg goed! En Tony’s Chocolonely (wat een hel om foutloos te typen) is toch m’n favo chocola 😀

  2. Wat is de verpakking van die Lemon Cheesecake leuk! Die verkopen ze niet bij mij in de supermarkt en die wil ik zeker een keer proberen! Bedankt voor je reactie. Morgen maak ik de winnaar bekend, dus ik hou je op de hoogte 🙂

    1. Die van mij heb ik ook gekocht bij de Jamin! Daar hebben ze zoveel meer keuze! Misschien een tip om daar even langs te gaan! Oh spannend! Maar flink duimen vanavond! Liefs, Beaudine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge