Food

Amerikaanse snoep

kitchen happiness amerikaanse snoep

Een tijdje geleden ging ik langs de Jamin om eens te kijken welke Amerikaanse snoep zij hadden. Ik ging lekker neuzen en kon soms niet kiezen. Ik heb 5 dingen meegenomen en vandaag vertel ik hoe ze smaakten!

Boost candy bar

kitchen happiness amerikaanse snoep

Boost is een melk chocoladereep gevuld met zachte karamel en kleine stukjes crunchy biscuit.
Jam! Deze was zo lekker. Ik heb geen idee waarmee ik hem kan vergelijken, maar karamel met chocolade is een heerlijke combi! Euhm… Zou ik er nog een mogen alsjeblieft!

M&M candy corn

kitchen happiness amerikaanse snoep

Deze vond ik echt niet lekker. De combinatie chocolade en snoep? Neeuh niks voor mij! Helemaal binnen in zit een soort snoep en eromheen witte chocolade. Misschien wel het proberen waard.

Skittles dessert

kitchen happiness amerikaanse snoep

De gewone skittles kennen we allemaal en omdat ik die altijd zo heerlijk vond, was de keuze snel gemaakt. De smaken waren: Frambozen ijs (roze), aardbeien milkshake (rood), limoen taart (groen), blauwe bessen taart (blauw) en sinaasappel crème (oranje). Het was een feestje om op te maken! Zoveel leuke regenboogkleuren. Alle smaken waren heerlijk, maar de groene was het minste.

Pop-tarts frosted s’mores

kitchen happiness amerikaanse snoep

Ik wil al heel lang s’mores proberen. Ik weet dat ze dat vooral in Amerika eten en toen mijn oog viel op de pop-tarts. Wist ik het zeker. Deze moest ik sowieso geprobeerd hebben! Ik at een stuk koud en een stuk opgewarmd. Toen hij koud was, proefde je dat de koek erg zacht was, wel een heerlijke combi! Warm is hij al helemaal zalig! Echt een heerlijke combi! Ik zou ze echt zo graag een keer zelf willen maken. Tijd om dat maar eens op mijn bucketlist te schrijven!

M&M Birthday cake

kitchen happiness amerikaanse snoep

Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden. Ze zijn een stuk groter als de normale m&m’s, maar de smaak… Ik proefde vooral een sterke chocolade smaak. Ik gok echt pure chocola en iets van koek/cake proefde ik niet. Deze m&m’s stelde mij flink teleur.

Welke USA Candy lijkt jou het lekkerste!

Liefs, Beaudine

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mariska
  1 februari 2016 at 12:44

  Pop tarts zijn zoooo lekker. Die boost bar lijkt me het lekkerst! Skittles en niet-snoep-M&Ms lijken me het ook wel goed doen 😀
  Mariska blogde onlangs over: Kattenspam! En een vraagje …My Profile

 • Reply
  Kelly
  2 februari 2016 at 01:19

  Hmm ik zou ze allemaal wel willen proberen!
  Kelly blogde onlangs over: The Dutch Notes| week #4My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge