Jayden had een fotoshoot!

Omdat het al een tijdje geleden is dat ik wat over jayden heb verteld. En we pas geleden een nieuwe fotoshoot hebben gehad vertel ik jullie alles over deze dag. 

Fotoshoot plannen.

Omdat het al een tijdje geleden is dat Jayden op de foto is geweest en hij ondertussen 2 jaar is (ik zou hier nog van alles over vertellen maar helaas door de drukte is het me niet gelukt.) was het tijd om op de foto te gaan. En dat is natuurlijk stukken leuker om samen met je neefje te doen. We kwamen ook een beetje op dit idee omdat we hier in de buurt een “gratis” fotoshoot hadden gehad maar achter af betaalde je 50 euro voor 1 foto. En de gratis foto die we kregen (die we trouwens nog steeds niet hebben) was een pasfoto voormaat. Dus hadden me schoonzus en ik besloten dat we maar opzoek gingen naar een fotograaf.

Fotoshoot dag.

We vertrokken die zaterdag optijd naar de fotosstudio. omdat we het een keer anders dan anders wouden (meestal maakt Beaudine voor mij foto’s) hadden besloten op zoek te gaan naar een fotograaf met studio. We hadden om half 10 in de ochtend al de afspraak staan want dan waren de kindjes nog niet moe. Hoewel Jayden een echte uitslaper is was hij niet blij met vroeg opstaan haha! We gingen met de bus richting de fotostudio, we hadden een hobby fotograaf gevonden die gewoon in alphen woont maar wel helemaal aan de andere kant van alphen daarom hadden we de bus maar gepakt. Voor Jayden de eerste keer in de bus ik ga nooit met de bus meestal met de fiets of lopend.

Toen we daar aankwamen hadden we een kopje thee op en konden de kindjes even wennen, we waren tensloten bij vreemde mensen in huis dus was erg spannend. In de fotostudio vond Jayden het helemaal geweldig. Temiste voor de eerste 5 minuten daarna had hij het wel voor gezien. We begonnen met een mooie witten achtergrond toen de fotograaf samen met zijn dochter een paar foto’s hadden gemaakt was het tijd voor pauze. Nog maar goed ook want Jayden was zijn geduld al helemaal kwijt.

Na de pauze hadden ze het doek veranderd en hadden we een paar foto’s laten maken met een zwarte achtergrond. Ik persoonlijk vind die foto’s echt super mooi geworden. Omdat Jayden een witte t-shirt aan had en een donkere spijkerbroek vind ik dat met het zwarte achtergrond mooier uit komt.

Na 2 uur was het wel tijd om te gaan, de kindjes waren moe en ik eerlijk gezegd ook. Ik heb staan gek doen om te zorgen dat Jayden een beetje ging lachen, Normaal is papa daar altijd voor maar papa was werken (helaas want nu hebben we geen leuke foto met ons 3e). We gingen lekker ergens een patatje eten en weer met de bus naar huis. Daarna heeft Jayden heerlijk een paar uurtjes geslapen en had ik ook even tijd om bij te komen. Ik ga zeker terug naar deze fotograaf als ons kleine meid straks is geboren. Want de foto’s zijn echt geweldig en ben er zo trots op!

Zo trots!

Zo trots dat ik gelijk wen canvas doek heel groot (90×60) heb besteld en nu hangt er een prachtige foto van Jayden aan mijn muur.

 

Liefst Joanna.

Deze artikelen al gelezen?

11 reacties

  1. Prachtige foto’s. Ik zie je al bezig met grappige dingetjes te doen om je kids te doen laten lachen. Ik ben het met je eens van de donkere achtergrond, is vele mooier.

  2. Wat leuk dat jullie dit gedaan hebben. Zoiets moet je volgens mij echt plannen en doen want de tijd ga zo hard als ze nog zo jong zijn! De foto’s zien er prachtig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge