JA we krijgen een…

Na een teleurgestelde poging was het donderdag (8 juni) tijd voor een nieuwe echo. Met alle hoop dat het deze keer wel ging lukken.

Eindelijk was het donderdag.

Na een dag weer in de zenuwen te hebben gezeten was het eindelijk donderdag 4 uur. Snel Jayden naar me moeder gebracht en hup naar Gouda. Ik had als tip mee gekregen om een uur van te voren niet naar de wc te gaan, als ik met een volle blaas zou komen zou dat veel helpen want dan ligt het kindje wat hoger. Ik moest ook 3 glazen water van te voren drinken nou ik kan jullie vertellen we waren nog maar 5 minuten onderweg en ik moest toch nodig naar de wc. Nou heb ik met dit weer ook nog is onwijs last van hooikoorts dus ik moest heel erg niezen maar ik dacht echt als ik nu ga niezen plas ik in me broek, en dan moesten we nog 20 minuten auto rijden. Ik stond echt op knappen maar het heeft wel gewerkt!

In de echo kamer.

Want ik lag daar met van die lekkere kouwe gel op mijn buik en we zagen gelijk dat de baby zich had gedraaid, alles was gelukkig duidelijk te zien. ik had gevraagd of ze op een briefje het geslacht wou opschrijven. We blijven maar naar het grote scherm kijken en ze zat van alles te vertellen wat we allemaal zagen. Ik vind het nog steeds knap voor mij is het een klein wit vlekje maar hun kunnen daar een nier in zien. Alles was gelukkig goed en gezond, ze heeft wel iets te lange benen maar dat had Jayden ook ( dat hebben ze van hun tante, mijn zus is ook zo lang). Ze pakte een doek om me buik schoon te maken en zei “Zo we zijn klaar” en ik dacht neeee ze heeft het niet kunnen zien! Want bij  Jayden hadden we het ook op laten schrijven toen moesten we weg kijken, en nu hadden we dat niet gedaan. voorzichtig vroeg ik “heeft u het geslacht kunnen zien?”  ja hoor zegt ze ik wel en jullie niet. Ik moest echt even lachen en diep adem halen. Ze had het op een briefje geschreven en de envelop dicht gemaakt met nietjes. Terwijl ze even alles in de computer aan het zetten was ging ik even snel naar de wc na bijna 2 uur mocht ik eigelijk weer haha.

Snel naar huis!

Snel in de auto iedereen laten weten dat het gelukt was en dat we iedereen om half 8 bij mijn moeder in de tuin verwachte. We zijn gelijk naar me moeder toe gegaan we zouden daar wat gaan eten en wachten tot iedereen er was. Nou kon ik natuurlijk geen hap door me keel krijgen want ik was nog steeds best zenuwachtig. Gelukkig kwam iedereen optijd en gaf ik Beaudine de envelop die zij boven op mijn moeder haar kamer heeft open gemaakt. Om de juiste kleur ballonnen in de doos te doen. Omdat zij wist dat ik dol graag een meisje wou en omdat ik nog de avond der voor had gezegd “als het een meisje is ga ik echt huilen” moest Beaudine boven ook stiekem een traantje laten omdat ze zo blij was ( zij wist het al eerder dan mij!). En eerlijk waar ik had niks door toen ze naar benden kwam met de doos. Snel moest iedereen zitten want ik was nu wel klaar met wachten.

De onthulling.

We telde af van 10 naar 0 en dan zouden Richard Jayden en ik met ze 3e de doos open maken. Bij 0 trokken we doos open en er kwamen ROZE ballonen uit. Ik heb staan gillen dat willen jullie niet weten haha,  er is een filmpje gemaakt nou ik schrok later hoe hard ik had gegild. We hielde de ballonnen nog even vast en daarna hebben we ze los gelaten de lucht in. Naar mijn oma en opa die allebei overleden zijn in 2 jaar tijd. Ik keek ondertussen naar Beaudine en begon gelijk te huilen Beaudine ook weer en vluchtte snel naar binnen haha. Nadat iedereen ons had gefeliciteerd ging ik naar binnen gaf haar een dikke knuffel, en daar stonden we dan allebei in tranen. Nadat we met ze alle nog wat hebben gedronken was het tijd om naar bed te gaan, ik kon eindelijk een nacht goed slapen.  Alle spanning en druk was er af want wij verwachten een meisje en ze is helemaal gezond!

Het winkelen kan beginnen!

Nu kan het winkelen echt beginnen. Ik heb ondertussen al het een en ander gekocht. van jurkjes tot roze flessen. maar dat laat ik jullie allemaal een ander keertje zien.

liefst Joanna.

Deze artikelen al gelezen?

25 reacties

  1. Yay, wat geweldig! Gefeliciteerd! Ik moest zo lachen om je volle blaas. Sorry. 😉
    Ik kan je overigens ook vertellen dat springen met een volle blaas ook niet kan. Dat ontdekte ik bij een rock concert toen ik vooraan wilde meespringen. Gelukkig merkte ik op tijd dat dat niet ging werken. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge