Geen categorie

It’s my little birthday

Joeehoee! Vandaag mag ik 21 kaarsjes uitblazen. Samen met mijn lieve broertje die vandaag 15 is geworden. Ik weet het nog goed zondag 17 mei, riep die hard: ‘zus over 13 dagen zijn we jarig!’ Vandaag vieren wij een klein beetje onze verjaardag. Het is heerlijk om in mei jarig te zijn! Of het zonnetje schijnt of het regent pijpenstelen! Gisteravond sliep ik al bij mijn ouders thuis want, ja wij hebben onze verjaardagsrituelen! Lees je gauw mee?

Zoals ik al zei wachten wij hier altijd met smart tot we jarig zijn. Wat zullen we krijgen? Vroeger moesten we altijd boven blijven en werden we geroepen als we naar beneden mochten komen. Om 06:00 uur stonden wij al te trappelen van geluk! Met de jaren is dit veranderd en zeker als we op zaterdagen jarig zijn, hoef ik echt niet om 08:00uur alle cadeautjes op schoot te hebben 11:00 uur komt eerst!

Na alle cadeautjes is het aan ons wat we gaan eten. Meestal is het makkelijk en kiezen we voor afhaalmaaltijden. Op zulke dagen laten we mama niet uitbundig koken ;). ’s Avonds maken we een mini feestje; drinken we een wijntje, doen we spelletjes, lachen we veel en kruip ik lekker onder de dekens. We vieren het dus niet uitbundig.

Maar dan… Een week later… 6 juni deze keer. Vieren we met zijn drieën onze verjaardag voor familie en een paar vrienden. Meestal barbecueën we en bak ik de lekkerste taarten. Ik ga genieten en kijken welke taarten ik ga bakken voor volgende week!

Bedankt voor het lezen!
Liefs, jarige job

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge